Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z wyglądu ładna ,ale co mozna stwierdzić po obrazkach jak wykonasz dobrze zdjecia to wszystko bedzie ładne , dla mnie ma mały przebieg troszkę podejrzane - auto sprowadzone nie na przebieg nie na wypadek zaznaczony ze bez wypadek to nie wiem na co przywiezione jak auta za grancia z małym przebiegiem i bez wypadkowe maja wyzsza cene, zderzak przed liftem lampy po lifcie , nie wiem jak wnetrze bo z drugiej stronki powinno byc zdjecie wnetrza , jezeli jestes zainteresowany poproś o ostatnie siedem cyfr vinu i sprawdz autko u dilera z jakiego jest miesiaca czy jest lifcie czy nie jaki ma przebieg moze beda dane :)
Opublikowano

jak dla mie to przebieg ponad 300k skóry w nie najlepszym stanie z tego co widac i dziwne z tymi lampami??

szczerze to niewiem czy warto oglądać :mad2:

Opublikowano

Kolejny kundel :duh: Zderzak przedlift, lampy przednie polift, przednie kierunki w lampach pomarańcz, boczne i tylne białe. Owszem - może być też i tak, że sobie gość chciał założyć ksenony poliftowe i być może auto nie miało dzwona. Jednak reszta - wyssany z palca przebieg, gdzie skóra na fotelu kierowcy wygnieciona już dość srogo (ja bym obstawiał na przebieg w okolicy 300k) - raczej nie zachęca do fatygowania się na oględziny auta. No chyba, że masz blisko - wtedy z ciekawości możesz sobie podjechać z miernikiem lakieru...

Pzdr.

Opublikowano
Z doświadczenia wiem, że za ładną 530d trzeba zapłacić około 38-45 tys zł. Podstawa to sprawdzić w serwisie. Tam powiedzą przy jakim przebiegu miał ostatni przegląd i kiedy. Druga spraw sprawdzić blachy a później zawieszenie. Jeśli auto jest dobre to na pierwszy rzut oka widać, że jest nie kombinowane, a tu jak już koledzy zauważyli każdy pies z innej budy.
Opublikowano
rzeczywiście tak jak jeden z kolegow zauważył skóra na fotelu jest strasznie wygniecona ja mam identyczny kolor tylko przebieg 220tyś i jest skórka w o wiele lepszym stanie , a jeszcze jedno KOLEDZY dlaczego ta skóra na tylnej kanapie , boczkach drzwi jest tak wygniecona ? czyżby jakaś woda?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego w Holandii za takie auto z tym przebiegiem musisz dac ok.10000e.Ten ma pewnie z 400k.Mieszkam w Holandii na stale i wiem jakie auto za ile mozna kupic.
Opublikowano
Sprawdź czy szybko się zagrzewa silnik i czy posiada webasto działające. A jak się zdecydujesz to wymień olej w skrzyni + filtr na ten przebieg. Dlaczego jest wyciągnięta wycieraczka pod nogi, pewnie brudna. Lampy przednie po lifcie trochę denerwują i czy działają spryskiwacze reflektorów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolejny kundel :duh:

:lol:

Sprawdz rowniez, czy dziala elektronika (navi, zmieniarka, pdc jesli ma, itd...). Kosztowna jest. Cos dziwnie tylna kanapa wyglada :!:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 1 miesiąc temu...