Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja swoją wypatrzyłem na giełdzie w Łodzi w lipcu... pojechałem pooglądać samochody :) i zorientować się w cenach. Po przejściu całej giełdy i obejrzeniu kilkunastu szrotów straciłem nadzieje, że na giełdzie można znaleźć coś ciekawego. No i w końcu się znalazła, jak ją zobaczyłem to powiedziałem to jest to, to był ostatni samochód jaki oglądałem na giełdzie - tuż przy wyjściu :D Sprowadzona 3 dni temu ze stolicy... Monachium. Od tego czsu przejechała dzielnie 9000 km głównie po wrocławskich "drogach" i trzyma się dobrze :twisted:

BMW i wszystko jasne :)

Least and most powerful of the '89:

http://imageshack.us/g/11/dsc0001gw.jpg/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moja historia z bmw zaczela sie dosc niespodziewanie. ktoregos jesiennego dnia wyszedlem sobie z pracy i w pobliskim komisie (rog naleczowskiej i powsinskiej w warszawie) zobaczylem Ją. stala sobie elegancko wypucowana wiec postanowilem obejrzec - w sumie nic to nie kosztuje. wsiadam, patrze, jakas taka ladna dosc, nic nie wytarte, kierownica i dzwignia biegow jak w nowym samochodzie, wnetrze pachnie nowoscia. odpalam, patrze na licznik - 79 tys przebiegu. z poczatku troche w to watpilem ale przejechalem sie, zobaczylem ksiazke serwisowa, wszystkie rachunki z jednego ASO w ktorym zostala kupiona, pozniej pojechalem do kolegi do warsztatu, spradzilismy wszystko i sie okazalo ze przebieg nie moze byc sfalszowany. jak na razie tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze dobrze zrobilem ze ja kupilem ani chwili tego zalowalem i wiem ze zostane przy tej marce. poprzednie autko - Toyota Camry 2.0 TD.

szczerze powiedziawszy nie widzialem ladniejszej E34 od mojej:D

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
Ja szukalem BMW przez 2 miesiace na www.autoscout24.de i w koncu znalazlem na południu niemiec

Ja swoje autko też znalazłem na tej stronce i również na południu okolice PASSAU.Klient typowy młody niemiec miał w chacie brame wartą wtedy jak 2 moje Mki hehe a w Garażu VW2 w ktorego jak mówił wsadził około 17tys euraczów więc czego by miał mnie oszukać.W czwartek zadzwoniłem dogadałem sprawe po angielsku a w poniedziałek wieczorem Bunia stała u mnie w domu :cool2: Bież kolesia z autem i najlepiej za miedze he he

Opublikowano

A ja swoją Śliczną znalazłem na mobile.de. A dokładniej znalazłem kilka sztuk Z4 w Niemczech, wsiadłem ze znajomym specjalistą do auta. Pojechaliśmy, obejrzeliśmy kilka sztuk i ta była najfajniejsza :norty:

I kocham ją bardzo :norty:

Pozdrawiam :!:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Opublikowano

Dla tych co planuja zakup w Niederlassung München na Frötmanning - to ta centrala z 5-poziomami. Sa wyjatkowo aroganccy i ceny maja z kosmosu. Kilku znajomych moze potwierdzic.

Dobry adres to Niederlassung w Nürnberg (Norymberga) - sa fair i ceny maja tez do zaakceptowania.

Opublikowano

1. tds zony - ebay, stan zgodny z opisem, ale byly braki w opisie - np. na temat wywalonego zawieszenia

2. rekin moj - tez ebay, stan pasowal, tylko rok zamiast 95 byl 94, bo gosc wpisal 1 rejestracje.

oba sam sprowadzalem i oba zakupy uwazam za udane!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kumpel który ma komis podjechał pod moje okno i rzekł " Patrz co dla ciebie mam! Szukałeś dużego rodzinnego auta." Przyznaje toche mnie poniosło, 3,5 turbo :duh:
Lakiery sam.
Opublikowano
Witam - ja kupiłem swoją E34 od jednego z forumowiczów tegoż klubu, bardzo zadbany egzemplarz, przejechałem się nią i wiedzialem że to jest ta jedyna. W dodatku w dzień w którym oglądałem Bumkę sprzedałem swoje poprzednie auto Punto I - tak że była to podwójna radość :D
Opublikowano
A ja od handlarzy na parkingu pod TESCO :mrgreen: , a autko pochodzilo od drugiego wlasciciela (znalazlem nawet jego strone w necie i zdjecie moje Buni na jakims campingu) , ktore kupil jako roczne :wink:
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja kupilem z prywatnych rak w Polsce, w niemczech auto jezdzilo w jakies firmie w Hamburgu, ale chyba robilo za auto rodzinne, bo ma zespolone foteliki dzieciece na tylnych siedzeniach.

Na dzien dzisiejszy jestem w 100% zadowolony z zakupu!!!

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

A moja obecna 535tke przywiozl wujaszek w 93 roku od burmistrza Dieseldorfu jak miala pare tys.km na budziku :cool2: Byla to jego trzecia BETa w chacie :mrgreen: I dla tego mi ja odsprzedal :mrgreen:

Ja swoja 325 coupe kupilem od jakiegos gostka ,starszego na dodatek,z polski, Alpine B12 kupilem w komisie BMW przy salonie BMW w Utrechcie. Autko wysprawdzane bylo doszczetnie ,bo kto za samochod,wtedy 14sto letni daje prawie 13tys euro :mad2: :duh: :cool2: Ale gitara byla :modlitwa: :modlitwa: 740 byla z polski od jakiego bogdana ,starszy gostek co na zamiane poszedl :duh: :duh: :duh:

Teraz niestety ja chce sprzedac to zajefana 535tke ,bo mieszkam w Holandii i nie mam prawa jezdzic tutaj autem na polskich blachach :mad2: :mad2: :mad2: A glupota bylo by placic ubezpieczenie i rejestracje za nia,ktore przekracza tutaj 2200euro za rok,skoro auto jest uzywane sporadycznie bo mam inne dwa auta firmowe :roll:

:roll: :roll:

Opublikowano
Ta nowa "trójka" tył ma podobny do Lanosa za przeproszeniem :( Ja myślę, do niemiec jechać po auto chyba, ze ktoś chce jakiegoś rekina jeszcze kupić to raczej nie opłaca się jechać i trzeba w Polsce popatrzeć :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja swoją nabyłem u dealera w Polsce.

Ta nowa "trójka" tył ma podobny do Lanosa za przeproszeniem

Bez przesady, jest ok. Poza tym porównaj to: E30 a E92

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i125.photobucket.com/albums/p70/Booster823/Picture034.jpg

No wiem jak Ty sądzisz, ale dla mnie to jest przepaść pod względem stylistyki. 20 lat różnicy robi swoje. E92 rządzi.