Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem pojawił się dzisiaj i wystapił tylko raz. Nagle do samochodu zaczoł dostawać sie dym z kratek nawiewu i zaraz dym wyleciał spod maski od strony kierowcy koło lampy. Natychmiast zgasiłem auto i maska do góry . Nic nie znalazłem nie czuć żadnego zapachu spalenizny nic. Po odpaleniu wszystko gra bezpieczniki ok. Wiecie morze co to mogło być . Nie chce żeby mi sie fura spaliła.POMOCY!!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
może masz przepalone złącze elastyczne wydech , może kapie ci z wężyków paliwo na kolektor

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Raczej gryzący zaczoł sie dostawać do środka jak zgasiłem przestał i już sie nie pojawił po ponownym odpaleniu.Klima raczej ok bo też spod maski też zaczoł się wydobywać
Opublikowano
Kolego na 99,9% masz do wymniany uszczelke pod pokrywa zaworow. Cieknie Ci olej i splywa na kolektory wydechowe, tam sie grzeje i dymi prosto do kratki, ktora dostaje sie powietrze do nawiewu. Wymien uszczelke, umyj wszystko i bedzie po problemie ;)

Radość z jazdy :)

328i :)