Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich dzisiaj rano wyszedlem z domu i chcialem sie udac do pracy. odpalam samochod i probuje wbic bieg ale niestety nie da rady lewarkiem sie rusza ale tak jakby cos sprzeglo nie reagowalo. a pedał sprzegła jest strasznie luzny:/ dzien wczesniej normalnie jechalem nic sie nie dzialo a dzisiaj taki psikus. Moje pytanie co to moze byc i jaki mniej wiecej jest koszt naprawy ??;>Proszę o szybkie odpisanie!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sprawdź ile masz płyny hamulcowego... jeśli tam będzie stan normalny być może padła pompka przy pedale sprzęgła, albo wysprzęglik przy skrzyni
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
kwk222 tak jak powiedział, żebys płyn sprawdził. Ja mam e 34 z 88r i mam hydraulikę. Pewnie we wszystkich e 34 było hydrauliczne sprzęgło.
Opublikowano
99% padł wysprzęglik.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
tez stawiam na wysprzęglik, choć u mnie na kilka dni zanim się skończyl umożliwiał zmiane biegów i to też było zimą.
Opublikowano
dolej płynu pod max, też juz miałem kupować wysprzęglik ale dolałem płynu i ok. chociaż wcześniej było płynu w połowie skali