Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Instrukcja

sedan 227km/h automat i manual tak samo

kombi 225km/h automat i manual tak samo

Swoim 330xd kombi w manualu jechałem 220km/h licznik a 217km/h GPS

Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W touringu automacie-orginalny rozmiar felg i opon modelu,235max na zegarach gps 227.

Czy aby nie masz silnika 204hp??

Pozdrawiam
Opublikowano

Każde 330d ma ograniczoną prędkość maksymalną do 230km/h. Przy robieniu nowego programu można ten ogranicznik zdjąć, bądź nie.

Swojej serii, na max nie sprawdzałem. Na pierwszym sofcie, na 217PS dobiłem właśnie do tych magicznych 230km/h. Teraz po korekcie na 236PS, poprawie przebiegu krzywych i zdjęciu kagańca nie próbowałem. Pójdzie pewnie delikatnie więcej, lecz nie dużo. Kończy się już skrzynia i brakuje kolejnych biegów :D

Opublikowano
no ja dobiłem 230km/h na liczniku :) 184km + virus w manualu kombiak
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
gdzie w Poznaniu lub okolicach robia wirusy mam 184KM , a chciałbym tak do 230KM, silnik ma przebieg 225tys, czy aby mu nie zaszkodzi podkręcenie mocy, jest w dobrym stanie kondycyjnym .
Opublikowano
Magicy którzy wgrywają programy powinni Ci sprawdzić najpierw auto na hamowni i wybrać optymalną moc i moment dla Twojego auta