Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak jak najbardziej można kupić tylko odrazu doradze kup oryginalne nie jakieś tam tanie zamienniki ponieważ są marnej jakości i nie będą dobrze trzymać tapicerki wiem coś o tym bo sam wymieniałem u siebie a oryginalne kupiłem w sklepie inter-cars za sztuke płaciłem około 90gr.-1,20gr. juz dobrze nie pamietam.
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
Takie pierdołki to tylko w ASO się kupuje. Ps. Pierwsze szłysze żeby INter cars przedawał orginalne rzeczy.

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
ja zamówiłem u nich i następnego dnia miałem oryginalne katalogowe spinki no chyba ze ktoś idzie do sklepu i zamawia to co najtańsze ;)
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano

Masz np tu:

http://www.motoallegro.pl/item726356222_p_044_spinka_spinki_zatrzask_tapicerki_drzwi_bmw.html

Kiedyś widziałem sprzedawał ktoś nowe razem z tym całym "uchwytem" (ponumerowane oczywiście bo różnią się między sobą).

P. S. Jak będziesz wymieniał to licz się z tym że te właśnie "uchwyty" do których montujesz zatrzaski lubią się od tapicerki oderwać, kup za wczasu super glue, i bez zeskrobywania wcześniejszego "kleju" przyklej je elegancko tak jak były. Ja się od ponad roku zbieram to wymiany tych zatrzasków i jakoś nie mogę :mrgreen:

Opublikowano
Kolego ta zapinka z tej aukcji to podróbka i napewno nie bedzie trzymać tak jak powinno. Ori spinki są koloru białego i kosztują podobnie. Jeśli ktoś ma daleko do ASO to polecam BMW Smorawiński , wsadzi w kopertę i przyśle do domu.

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Kolego ta zapinka z tej aukcji to podróbka i napewno nie bedzie trzymać tak jak powinno. Ori spinki są koloru białego i kosztują podobnie. Jeśli ktoś ma daleko do ASO to polecam BMW Smorawiński , wsadzi w kopertę i przyśle do domu.

Będą bo zamawiałem koledze, to samo co oryginał praktycznie, raz są na allegro białe, raz żółte, to nie jest cud techniki i nawet pijany chińczyk na łódce umie zrobić :) Wszystko jedno czy z ASO czy allegro, kup gdzie chcesz.

Opublikowano
Będą bo zamawiałem koledze, to samo co oryginał praktycznie....

Prawie robi wielką różnicę :P :P :P

Ja stanowczo odradzam tą chińszczyznę. Nierozumiem co to za problem kupić ori w aso za te same pieniądze. Ja przejachałem się na tych podróbkach gdy też zakładałem boczek na dzrwiach , przy każdym zamknięciu drzwi spinki puszczały.

UWAGA!Brak dachu!

Opublikowano
Dokładnie potwierdzam wypowiedź "micgz" zainwestuj w oryginał a nie pożałujesz :8)
Bayerische Motoren Werke
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
No ja wlasnie kupilem oryginaly w Inter Cars, tylko ze za 10 sztuk zaplacilem 29,90zl o.O !!! I mam maly problem ze sciagnieciem boczku:P Bo nie wiem jak:( Mianowicie co z klamka i "joystickiem" od lusterek?? Trzeba wykac jakos wczesniej przed sciagnieciem boku? Czy samo potem wyskoczy jak szarpne za bok?:P Nie chce czegos polamac:( Pomocy
Opublikowano

Nic nie szarp bo polamiesz boczek to wszystko jest z utwardzanej tektury a nowy w ASO sporo kosztuje....."dzojstik" od lusterek wyjmujesz lekko delikatnie podwazajac srubokretem plaskim jakimś cieniutkim.....wyjmujesz odpinasz z wtyczki....masz za nim 1 srube torx,ktora trzyma raczke,,2 śruba jest na dole rączki.... odkrecasz te 2 srubki i oczywiście raczke od szyby chyba ze masz elektryczne...... i delikatnie wyjmujesz boczek .....uwazaj na kable od glosnikow....

za 10 sztuk 30zł :mad2: 1 w ASO kosztuje około 30-40groszy... na allegro sa kolesie co zajmuja sie sprzedaza oryginalnych czesci i akcesorii BMW ja polecam u nich zamawiać....

Opublikowano

ok ok sprobuje sobie z tym jakos poradzic:D Dziekuje za instrukcje:D

Nom w IC za paczke w ktorej jest 10 szt chca 29,90zl !!! Zlodzieje:/ A na allegro znalazlem wlasnie te oryginalne zaczepy tylko ze po fakcie:( jak juz zakupilem te w IC:::( Ale na allegro byly, 1 szt za 1,10zl plus 13zl koszt wysylki:( Hmmm?! :P

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam! Potwierdzam co kolega wyżej napisał, w ASO zapłaciłem ok. 29gr. a na allegro stoją po 1pln(widziałem ogłoszenie gdzie koleś liczył za wysłanie każdej spinki oddzielnie)
Opublikowano
No ok 1zl za sztuke tylko ze za wysylke 14zl :( Zamowie 10 szt to 10zl + 14zl wysylki to 24zl no i trzeba na to czekac:( Doloze 5zl i kupie w IC cala paczke gdzie jest 12szt chyba wiec niewielka ruznica i nie trzeba czekac:D Ale jak kto woli XD