Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panie hashin

Dziękuję za pomoc, ale już wcześniej trafiłem na tę wypowiedź i porównanie, lecz nie jest to odpowiedź na moje pytanie.

Chodziło mi, czy:

Business ma te same głośniki, wzmacniacz itp co Professional i rożni się tylko o wyłącznie radiem (jednostką sterującą)?

Czy Business ma także bluetooth z możliwością wykorzystania audio jako zestawu głośnomówiącego?

Szukam auta wiele miesięcy i z tego co się dowiedziałem na forum można kilka elementów podmienić i mieć lepszą wersję jak np radio, czy kierownica, ale nie mam pewności, czy wszystko będzie tak jakby było wypuszczone z takimi dodatkami z fabryki. Jak mam zmienić radio i efektu nie będzie jak fabryczny Professional to nie ma to dla mnie sensu wydawania kilkuset zł na radio.

Opublikowano

Głośniki i wzmacniacz są niezależne od radia. Nie wiem tylko czy najbiedniejsze radio dało się połączyć z HiFi (kod w VIN S676a) lub Logic7/Individual (S677a i nie wiem jaki dla individual :) ), ale radio pro i obie wersja ccc/cic na pewno.

BT również ma osobny kod (nawet kilka) i tu już nie mam pewności. Tak samo radio pro, ccc i cic na pewno, podstawowe radio - nie wiem.