Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Może ktoś z posiadaczy owej mapy umieścić kopie na forum? Ew. podać strone gdzie mogę znaleźć. Chciałbym ją przetestować.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można sobie ściągnąć wersję do testów z torrentów, żeby wypróbować i oczywiście kupić potem oryginał jak się Wam spodoba :wink:
Krzysztof
Opublikowano
Ludzie powiedzcie mi co mam zrobic bo juz nie mam zielonego pojecia!!!! kupilem BMW mam proffesional navigacje a w samochodzie dostalem plyte ale bez polski bo samochod mimo ze z salonu to z floty niemieckiej. naczytalem sie na forach i sciagnalem z netu ze 3 rozne nawigacje 2009 -1 high jedna ma 5,7 g ale nie umialem wyciac niepotrzebnych jezykow. wypalilem je juz kilka razy roznymi programami jescze tylko nie eksperymentowalem na roznych plytach i nic nie dziala nie widzi plyty, czy mozna ja gdzies kupic na allegro czy nie wiem gdzie, czy mam isc do salonu i tam kupic??
Opublikowano
Ludzie powiedzcie mi co mam zrobic bo juz nie mam zielonego pojecia!!!! kupilem BMW mam proffesional navigacje a w samochodzie dostalem plyte ale bez polski bo samochod mimo ze z salonu to z floty niemieckiej. naczytalem sie na forach i sciagnalem z netu ze 3 rozne nawigacje 2009 -1 high jedna ma 5,7 g ale nie umialem wyciac niepotrzebnych jezykow. wypalilem je juz kilka razy roznymi programami jescze tylko nie eksperymentowalem na roznych plytach i nic nie dziala nie widzi plyty, czy mozna ja gdzies kupic na allegro czy nie wiem gdzie, czy mam isc do salonu i tam kupic??

Nie no jak masz nawigację professional to ściągasz płytę pod professional a nie pod high.

Tu masz wersje professional: http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/539728-rapidshare-bmw-road-map-europe-professional.html

E30, E36, E60, E87, F48

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czlowieniu stac Cie na fure za 200k ale pilujesz 1000zl za oryginalna plyte?

Opublikowano

Witam,

ja mam trochę inny problem z nawigacją. Ściągnąłem nową nawigację z torrentów i wypaliłem płytkę. Problem w tym że w samochodzie siedzi stara płytka i nie mogę jej wyciągnąć. Wyskakuje komunikat: "DVD blocked". szukałem w instrukcji, ale nie jest o tym nic napisane. Czy jest na to jakiś sposób domowy, czy muszę jechać do serwisu?? Może wiecie jak sobie z tym poradzić????

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
No cóz moje zdanie jest takie,ze zwykle urzadzenie MIO np o wiele lepiej sie spisuje niz seryjne navi w BMW a szkoda :( mam takie z 2006 roku i nie zamierzam sie go pozbywac(a w sumie jest tak male ze miesci sie w kieszeni h-610)to wielka zaleta :lol:
icon4.png
Opublikowano
Witam,

ja mam trochę inny problem z nawigacją. Ściągnąłem nową nawigację z torrentów i wypaliłem płytkę. Problem w tym że w samochodzie siedzi stara płytka i nie mogę jej wyciągnąć. Wyskakuje komunikat: "DVD blocked". szukałem w instrukcji, ale nie jest o tym nic napisane. Czy jest na to jakiś sposób domowy, czy muszę jechać do serwisu?? Może wiecie jak sobie z tym poradzić????

Sam tego nie zrobisz.Musisz jechać,niekoniecznie do serwisu,do kogoś kto podłączy się kompem i odblokuje.W serwisie 320zł wołają,nieautoryzowany 100zł.

• 2 lata później...
Opublikowano
witam panowie mam płye bmw road map europe business 2009-02 ale bez Polski i interesuje mnie jak wygląda ta nawifacja podczas działania. Nie miałem jeszcze okazji jej odpalać ale w najbliższym czasie wybieram sie do Niemiec i ciekawy jestem jak ta nawigacja prowadzi, czy są same strzałki czy też mapka, macie jakieś screeny z tego wrzucić? pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Odkopałeś kotleta z 2009 r :-) . Odpowiadając na Twoje pytanie: Zaleźy z którego roku masz nawigację. Nowsze business - chyba od 2007 czy 2008 r - mają mapę . Starsze strzałki. Nawigacja (szczególnie w Niemczech) działa szybko i dokładnie. Powinieneś być zadowolony. Mapy z wersją PL wychodziły od 2010-01.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska