Skocz do zawartości

ASB GM A5S390R (5L40E) 530D 2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

ja znowu uwazam, ze uzywka to loteria, poza tym te skrzynie mialy problematyczny konwerter (blad technologiczny, do ktorego bmw sie przyznalo i w pewnym okresie wymienialo konwertery w aso), wlasciwa regeneracja koryguje ten blad, nie do konca wierze polskim warsztatom, ktore dokonuja regeneracji, wiec zrobilem to w holandii

po otrzymaniu kosztorysu za druga naprawe zdecydowalem sie ja jednak naprawic, gdyz chcialem podac pierwszy warsztat do sadu i egzekwowac koszty - juz jest po sprawie, zaplacili za wszystko; w internecie czytam, ze znowu naciagaja ludzi...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Oj to super.. :cool2: gratulacje i fajnie, że są ludzie, którzy nie odpuszczają dziadokom, bo właśnie przez to, że u nas sądy działają fatalnie i ludzie odpuszczają takie sprawy to oszuści i kanciarze mają się aż za dobrze. To samo dotyczy handlu samochodami niestety.
Opublikowano
  • Autor
Witam, może mi ktoś podać adres do Holandii, tam gdzie naprawiaja konwentery
  • 5 lat później...
Opublikowano
Do "holandii" to0 chyba warsztat wysyłał i nie sądzę żeby miał potwierdzenie na koszt 1300-2000 za regenerację - tymbardziej że oryginał kosztuje ok 3k. Sptokałem sie z opiniami zadowolonych ludzi po regeneracji od MIDPARTS za ok 700 zł.
Opublikowano
Do "holandii" to0 chyba warsztat wysyłał i nie sądzę żeby miał potwierdzenie na koszt 1300-2000 za regenerację - tymbardziej że oryginał kosztuje ok 3k. Sptokałem sie z opiniami zadowolonych ludzi po regeneracji od MIDPARTS za ok 700 zł.

aleś temat wykopał z 2009roku :O