Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Mam taki problem jak w temacie.Nie działają mi lusterka,tylko tykają ale nie we wszystkich kierunkach,tylko w niektórych.Czy miał ktoś kiedyś taki problem i wie o co w tym chodzi?Z góry dziękuję i Pozdrawiam!
Opublikowano
Nie działają mi lusterka,tylko tykają ale nie we wszystkich kierunkach,tylko w niektórych.Czy miał ktoś kiedyś taki problem i wie o co w tym chodzi?

Połamały ci się plastikowe zębatki obracające szkło. Element nienaprawialny. Najtaniej poszukać na Allegro całych lusterek. Przy odrobinie szczęścia znajdziesz nawet w swoim kolorze...

Opublikowano
wyjmij szklo i bedziesz plastykowy mechanizm mial na wierzchu wtedy oblukasz co i jak , wrazie co za pare groszy kupisz jakies zlomy i mechanizmy podmienisz :)

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
Witam kolegów!Miałem chwile i rozebrałem lusterko od kierowcy.W przypadku mojej Buni to nie jest usterka mechaniczna,a elektroniczna.Na krótko wszystko działa idealnie,a na aucie już nie.Myślałem,że są tam dwa silniczki,a okazało się,że jest jeden z przekładnią magnetyczną i tylko ta przekładnia magnetyczna działa,tzn. tylko do niej dochodzi prąd i to ona tak tyka.Obawiam się,że czeka mnie elektryk :(
Opublikowano

u mnie ten sam problem ale jeszcze nie doszedłem do tego jak to naprawić. Jak przesunąłem dżojstik sterowania lusterek to ustawiało się w pozycję dół i za chwilę zaczęło stukac jakby dalej chciało się przesuwać a nie mogło.

Mam fotele sterowane elektr. z pamięcią i podgrzewane lusterka więc do mojego lusterka dochodzi chyba z 9 kabli.

Czekam tez na porady

..:: Burzę Mity Wyobraźni ::..