Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dobrze poszukasz to mozesz za 1400-1600 w PL kupic.

z obserwacji, najszybciej kupisz oddzielnie lewe/prawe...

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a tak się zastanawiam czy lusterka z e82 będą pasować do e46 coupe... łatwiej i taniej idzie dorwać ele. składane xD
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

odswieże troche temat a wiece jak wyglada to podłączenie do bmw e39 ??

generalnie mam wszystko podłączone tak jak w opisie ale mam gratis dwa mankamenty

jeden to taki ze po podlaczeniu wszystkiego po stronie kierowcy i po wlaczeniu zaplonu jak chce regulowac szklami od kierowcy dół lewo to skladaja sie lusterka :)

potem modul podlaczylem po stronie pasarzera bo tam tez mam mastera i po drugiej stronie jest to samo tylko odwrotna sytuacja jak reguluje szklami dół lewo po stronie pasażera to sie skladaj a lusterka o co moze chodzic ?? jaki wplyw maja skladanie lusterek do centralnego zamka i jego impulsu ??

a kolejny mankament to ze jak włacze zaplon to caly czas tyka mi ten przekaznik co z impulsu plusowego robi masowy dlaczego ?? o to jest pytanie ?? :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam a jak ma sie sytuacja do tylko podgrzewanych foteli bez regulacji elektrycznej z elektrycznie ustawianymi zwyklymi lusterkami i chce teraz podlaczyc lustereka elektrycznie skladane na 12 pinow
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Sorry, że odkopuje stary temat... ale ma ktoś pojęcie gdzie można kupic moduł Sam1.0? Na racing24 z tego co widze to stan magazynowy jest 0 i od dłuższego czasu się nie zmienia :/

• 2 lata później...
Opublikowano

Czesc chlopaki :)

Teraz to ja odgrzeje troche kotleta... ale mysle, ze nie ma sensu zakladac nowego tematu skoro tu jest pare cennych informacji. Temat z lusterkami skladanymi elektrycznie w sedanie ciekawy, ale ja mam inne pytanie :)

Powiedzcie mi czy ktorys z Was zalozyl ten modul o numerze 61356916054 oraz przelacznik ten od skladanych lusterek zeby uzyskac tylko sama opcje opuszczanego lusterka podczas cofania? Chyba ze sam modul i przelacznik nie rozwiaze sprawy jesli nie puscimy dodatkowych kabelkow?

Czy jesli nie posiadam siedzen z pamiecia a dokupie ten wspomniany modul, to czy lusterko bedzie sie opuszczalo ? Bo z tego co sie zorietowalem to wlasnie ten modul odpowiada za pamiec siedzien oraz za skladane lusterka elektrycznie (ktorych takze nie posiadam, mnie tylko chodzi o sama fukcje opuszczania lusterka podczas cofania )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, muszę wymienić jedno lusterko. Kupiłem takie z 11 pinami od wersji UK. Pomyślałem, że dokupię drugie i zrobię taki myk jak u was. Czy ktoś może mi tylko to potwierdzić, że 11 pinów UK pasuje do polskiego?

Edit: chyba muszę odwołać ofertę bo mam wersję przedlift a kupiłem lift. Da radę to łatwo spasować bo akurat kupiłem lusterko w kolorze i szkoda mi odwoływać zakup.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Troche odkopie temacik. U mnie sytuacja następującą:

Touring 2005r. Lusterka elektryczne w pełni nawet skladane, jednak brak elektryki foteli. Da sie to jakos ugruzc zeby byly skladane i otwierane z pilota przy zamykaniu i otwieraniu auta ? Dolozyc tylko sterownik/modul lusterek z pamięcią? Czy to nie wystarczy ? (Na opuszczaniu przy wstecznym mi nie zależy jakos superancko)