Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a to przepraszam ale nick mnie zmylil :P temat powstal bo moze ktos wie albo zna jakiegos policjanta z drogowki w niemczech :)

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
ale buda trochę nie BMW, o gustach się nie dyskutuje, ale compact nigdy nie budził u mnie zbyt wielkich emocji.

jak najbardziej buda BMW :duh: a o gustach sie nie dyskutuje w najmocniejszej wersji w wyscigach GTR było własnie nadwozie compact...reszte dopowiedz sobie sam

Opublikowano
namiastka?? kazdy inny moze ale jakma silnik s50b32 to go czyni bmw z pierwszej ligi

ale buda trochę nie BMW, o gustach się nie dyskutuje, ale compact nigdy nie budził u mnie zbyt wielkich emocji.

Bo co bo niema dłuższej d...? BMW serii 1 to też nie BMW? Ta marka musi robić same limuzyny czy jak? :8) Mi osobiście z racji że lubię autka 2/3 drzwiowe podchodzą w kolejności: coupe, compact, sedan, touring ale tak jak powiedziałeś o gustach się nie dyskutuje, zresztą jak się ma rodzinę to wiadomo że się o wiele milej jeździ w sedanie czy combi.

Opublikowano
Ciekawy jestem czy gdybyście mieli do wyboru Compacta i Coupe bo to trochę podobne modele to co byście wybrali :lol: Ja na 100% coupe :wink: Ale szanuje każdego kto woli compacta..
Opublikowano
jak widze ty wybrales passata a a gyby pan bog byl za przednim napedem chodzili bysmy teraz na rekach i jedli du... :twisted2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Ja jechałem na zachód po coupe, cabrio lub sedan napewno nie compact! Z racji tego że byłem zależny od poszukiwań dwóch "kolegów" (wybrali sobie auto więc czas wracać) to brałem najlepsze co było w tym miejscu. i stały e36 coupe czy e46 sedan ale takie trochę "wolne" :? 318i 316i więc powiedziałem nie wole wrócić bez auta i stał compact 323ti w m pakiecie na maxa łącznie z czarną podsufitką itd 98r nie czekałem długo wziąłem myślę sobie szybko sprzedam. Wyjechałem na drogę :D istny gokart :D mam go do dziś z tym silnikiem warto bo... jedzie :D teraz zbiorę trochę kasy i palę się na E31. Pozdrawiam wszystkich właścicieli compactów i wszystkich miłośników BMW :hand: