Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

szukalem a nie znalazlem odpowiedzi

prosze powiedzcie czy jest roznica w elektrycznych podnosnikach szyby kierowcy miedzy nimi w sedanie, compakcie czy coupe?

ja mam sedana i jedno ramie mi sie skrzywilo i chce kupic nowe (nowe uzywane :P ) ale nie jestem pewien czy bedzie pasowac jakiekolwiek.

z gory dzieki za pomoc ;)

Opublikowano
Kolego idź do sklepu i niech ci sprawdzą,najprościej zadzwonią na hurtownie i się dowiedzą,potem jedziesz na szrocik i sobie kupisz :) A jak już wyjąłeś to weź to ze sobą na szrocik i porównaj.Ale nie powinno się różnić,mechanizmy są te same chyba,drzwi się różnią ramką na szybę tylko :/
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Musisz od razu kupować? U mnie jak szyba spadła a mechanizm był w ruchu to jak rozebrałem drzwi zobaczyłem że ramię jest wykręcone o prawie 360 stopni :jawdrop: poklepało się je trochę, powyginało i już pół roku działa.
Opublikowano

jak sie je wyprostuje to juz nie bedzie takie mocne jak wczesniej

wole kupic inne ramiona niz czekac az znow sie stanie to samo

w sumie moglbym sprobowac ale na razie nie ma czasu na zabawy :D

dzieki ;)

Opublikowano
Ja wszystko wyprostowałem bez wyjmowania mechanizmu z drzwi w góra 15 minut także raczej z wymianą i znalezieniem mechanizmu większe cyrki będziesz miał, ale jak tam chcesz.