Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy moglibyscie mi polecic jakis dobry servis w krakowie bo niestety nie wiem gdzie sie wybrac p.s. a ktorych mam unikac

Opublikowano

Zobacz w dziale Polecane warzsztay - malopolska. Wszyscy tam polecali Pana Jarka z Borku Fal. i byly tam telefon i adres. Po wizycie nie zapomnij zdac relacji. Tez sie tam chyba wybiore w czerwcu jesli naprawde warto.

Pozdrawiam

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
niedaleko rybitw tez jest zakład co praktycznie same bmw robi ja u nich robiłem parę rzeczy i byłem zadowolony nie pamiętam dokładnie adresu ale jak znajdę wieczorkiem wizytówkę to wpisze
Opublikowano
niedaleko rybitw tez jest zak?ad co praktycznie same bmw robi ja u nich robi?em pare˛ rzeczy i by?em zadowolony nie pamie˛tam dok?adnie adresu ale jak znajde˛ wieczorkiem wizytówke˛ to wpisze

Jest, na Sczecinskiej tylko nie pamietam numeru. Ale opinie byly podzielone co do jakosci i cen ich dzialan. Mozesz jeszcze kolego Krism84 zajrzec do Wamatu na Rynek Debnicki. Jak nie masz dostepu to jutro jak bede mial chwile to wrzuce Ci na priv nr do Pan Jarka. Chyba ze ktos z forumowiczow zrobi to wczesniej.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

Jeśli dla kogoś to informacja to warsztat przy szczecińskiej = warsztat przy koszykarskiej. Przenieśli się w czasach gdy miałem jeszcze E30 - 323i '84 . :P

Nie wiem jak z jakością usług ale części można trafić w dobrych cenach :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli dla kogoś to informacja to warsztat przy szczecińskiej = warsztat przy koszykarskiej. Przenieśli się w czasach gdy miałem jeszcze E30 - 323i '84 . :P

Nie wiem jak z jakością usług ale części można trafić w dobrych cenach :)

Jakość usług na Szczecińskiej jest OK . Ja serwisowałem i paru moich kolegów serwisuje u nich i są zadowoleni. Terminy u nich są czasami długie żeby się zapisać.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska