Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam od dluższego czasu mialem problem z otwieraniem bagażnika (zamek centralny dzialal prawidlowo) mianowicie kilkakrotne wcisnięcie "przycisku :)"

dopiero dawało efekt. W końcu zamek zaciął się jakgdyby i wogle nie mozna bylo otworzyc bagaznika z zewnątrz.Dzis zdjalem tapicerke bagaznika dostalem sie do zamka i pociagnalem za drut i sie bagaznik otworzyl. Okazalo sie ze spadlo z zapadki gdy to zrobilem bagaznik dziala juz prawidlowo lecz zamek centralny nie dziala i co ciekawe jest zaplon ale nie mozna uruchomic auta. takjakby byla blokada na niesynchoriczne otwarcie drzwi chyba przeciw zlodziejom to jest ... nie mam pojęcia co dalej robic POMOCY !!!!!!! :mad2:

Edytowane przez Pujus5
Opublikowano
podepnij pod kompa i skasuj błąd, który mógł powstać, może być tak że komp rozpoznal to jako próbę włamania i odciął immo
Opublikowano
Na początek zacznij od odłączenia akumulatora. Odłącz go i zewrzyj klemy na jakieś 20 minut.

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano
myślałem o ......... 69 minutach

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano
tzn. centralka nie dziala wszedzie a klucza od bagaznika nie mialem wogle ... ;/ ... otwira sie przez nacisniecie z zewnatrz przycisku.
Opublikowano

Niedokładnie zrozumiałem jak piszesz że dopiero kilkakrotne naciśnięcie przycisku otwierało... co otwierało i którym przyciskiem ???

- całe auto ?

- tylko klapy nie otwierało ?

- naciskałeś przycisk od centrala czy tylko od otwarcia klapy i niedziałoło ?

Może wina leży w kluczyku ???

Opublikowano
sory zle sie wyrazilem nie chodzi mi o zaden przycisk tylko o zamek przeciez zeby otworzyc tylna klape od zewnatrz trzeba go wcisnac prawda? i przeczytaj prosze jeszcze raz uwaznie co napisalem w pierwszym poscie ...
Opublikowano
Piszesz że zapłon jest ale nie można uruchomić auta... tzn że rozrusznik kręci ale nie odpala czy rozrusznik w ogóle nie kręci ?