Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powiedz co się może stać ,już raz wyciągałem i nic się nie podziało,dzięki za podpowiedż.pzdr. :arrow: .[jaja ,dziś wyjeżdzam z garażu ,tylko obrotomierz chodzi,reszta wskazówek leży na samym dnie w prawo,czary czy co ,po zdjęciu licznika jeżdziłem z dwa tyg. i nic się nie działo,zdjąłem klemę z aku i przeszło,nigdy takich cudów nie miałem-chyba mi kolego coś wywróżyłeś ]. :lol:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
ja też wyciągałem bez zdejmowania klem i np. na drugi dzień montowałem - zero objawów
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
I ja przyłączę się do tych co bez odłączania akumulatora... Tylko zapłonu nie włączałem. Zakładałem ramki alu na zegary. Po włożeniu wtyczek,wszystko było bez zarzutu.
Opublikowano
Ja jednak licznik po zastanowieniu zamówiłem,może będzie chwilę spokój,jak załozę to się pochwalę,mam nadzieję ,że wczyta mi komp.mój przebieg kilometrów,czy będzie inaczej,napiszcie jak było u was co zmienialiscie -pzdr, i dzięki... :arrow: .
Opublikowano
przede wszystkim to musi sie zgadzać wiązka. stare zegary w m20 miały przebiegi na cyferblacie jak i elektroniczny licznik i na to trzeba zwrócić uwagę bo są inne wtyczki.
Opublikowano
Dziś wysłałem foty[wymontowałem swoje zegary i porobiłem zdjęcia] do gościa co ma przysłać licznik,głównie chodzi o ilość wtyczek z tyło w tej mojej wersji,mówił ,że były jakieś wersje liczników na dwie wtyczki u mnie jest ich cztery-myślę ,że będzie ""gites"",pzdr. :arrow: .
Opublikowano
Dziś przyszedł licznik,i nie ten!,w brązowej wtyczce u mnie w liczniku starym jest o chyba 16 wejść więcej niż w tym co otrzymałem,wszystko działało oprócz podświetlenia licznika,niestety mówiłem nadawcy o zdjęciach wysłanych pocztą elektr. nie zwrócił uwagi na taki szczegół,odesłałem i 13-pln. w plecy ,już nie o to chodzi ale o to ,że będe czekał przynajmniej tydzień i do końca też nie wiem ,czy dostanę dobry.pzdr... :arrow: [kupowanie liczników na odległość to niezbyt wiarygodna rzecz]. :roll:
Opublikowano
Rozmawiałem z 'gościem" ,on w ogóle nie spojrzał na poczte,teraz ma być poprawnie 'obadamy',dość mam ściągania kierownicy itd.-pzdr... :arrow: . [a uciebie BM pomylili z Audi-""tyz piknie".]
Opublikowano
No i czarny scenariusz się powtarza,NIE KUPOWAĆ LICZNIKÓW NA ALLEGRO!!!znów zły,tym razem wszystkie wejścia są oki,ale nie chodzi połowę wskazań ,dzwoniłem gość twierdzi ,że na 100% jest dobry ,wkładam swój jest jak jest brak kilometrów i checka , w tym co przysłał nie ma wskazań czecka,km,temp. silnika i podświetlenia-porażka,mało nie odbiera teraz telefonów,qwa w maju -czerwcu będę u szwagrów w Katowicach podjdę do Bytomia a jakże!!![130 zł skasował i rżnie głupa,zobaczymy?]pzdr... :arrow: .