Skocz do zawartości

Licznik do wymiany...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Powiedz co się może stać ,już raz wyciągałem i nic się nie podziało,dzięki za podpowiedż.pzdr. :arrow: .[jaja ,dziś wyjeżdzam z garażu ,tylko obrotomierz chodzi,reszta wskazówek leży na samym dnie w prawo,czary czy co ,po zdjęciu licznika jeżdziłem z dwa tyg. i nic się nie działo,zdjąłem klemę z aku i przeszło,nigdy takich cudów nie miałem-chyba mi kolego coś wywróżyłeś ]. :lol:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
ja też wyciągałem bez zdejmowania klem i np. na drugi dzień montowałem - zero objawów
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
I ja przyłączę się do tych co bez odłączania akumulatora... Tylko zapłonu nie włączałem. Zakładałem ramki alu na zegary. Po włożeniu wtyczek,wszystko było bez zarzutu.
Opublikowano
  • Autor
Ja jednak licznik po zastanowieniu zamówiłem,może będzie chwilę spokój,jak załozę to się pochwalę,mam nadzieję ,że wczyta mi komp.mój przebieg kilometrów,czy będzie inaczej,napiszcie jak było u was co zmienialiscie -pzdr, i dzięki... :arrow: .
Opublikowano
przede wszystkim to musi sie zgadzać wiązka. stare zegary w m20 miały przebiegi na cyferblacie jak i elektroniczny licznik i na to trzeba zwrócić uwagę bo są inne wtyczki.
Opublikowano
  • Autor
Dziś wysłałem foty[wymontowałem swoje zegary i porobiłem zdjęcia] do gościa co ma przysłać licznik,głównie chodzi o ilość wtyczek z tyło w tej mojej wersji,mówił ,że były jakieś wersje liczników na dwie wtyczki u mnie jest ich cztery-myślę ,że będzie ""gites"",pzdr. :arrow: .
Opublikowano
  • Autor
Dziś przyszedł licznik,i nie ten!,w brązowej wtyczce u mnie w liczniku starym jest o chyba 16 wejść więcej niż w tym co otrzymałem,wszystko działało oprócz podświetlenia licznika,niestety mówiłem nadawcy o zdjęciach wysłanych pocztą elektr. nie zwrócił uwagi na taki szczegół,odesłałem i 13-pln. w plecy ,już nie o to chodzi ale o to ,że będe czekał przynajmniej tydzień i do końca też nie wiem ,czy dostanę dobry.pzdr... :arrow: [kupowanie liczników na odległość to niezbyt wiarygodna rzecz]. :roll:
Opublikowano
jerzy nic na allegro nie jest do konca wiarygodne akurat licznik przyszedł dobry i 80% kupionych rzeczy ale zamowiłęm nowy kompletny zderzak zderzak ok a 2 listwy od E36 zamowiłem alu ramki do E34 a przyszły mi chyba od audi tak juz jest czasem trzeba sie z tym liczyc :(
Opublikowano
  • Autor
Rozmawiałem z 'gościem" ,on w ogóle nie spojrzał na poczte,teraz ma być poprawnie 'obadamy',dość mam ściągania kierownicy itd.-pzdr... :arrow: . [a uciebie BM pomylili z Audi-""tyz piknie".]
Opublikowano
  • Autor
No i czarny scenariusz się powtarza,NIE KUPOWAĆ LICZNIKÓW NA ALLEGRO!!!znów zły,tym razem wszystkie wejścia są oki,ale nie chodzi połowę wskazań ,dzwoniłem gość twierdzi ,że na 100% jest dobry ,wkładam swój jest jak jest brak kilometrów i checka , w tym co przysłał nie ma wskazań czecka,km,temp. silnika i podświetlenia-porażka,mało nie odbiera teraz telefonów,qwa w maju -czerwcu będę u szwagrów w Katowicach podjdę do Bytomia a jakże!!![130 zł skasował i rżnie głupa,zobaczymy?]pzdr... :arrow: .