Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić w menu światła aby świeciły cały czas ale w pozycji ustawionej na AUTO.

Jeśli dam AUTO to w dzień są zgaszone i włączają się tylko w nocy

Opublikowano
W trybie "auto" sie nie da. Da sie w trybie wlaczonych swiatel mijania, jezeli bedzie zaznaczona opcja swiatel dziennych. Wtedy po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki nie beda sie wlaczaly swiatla pozycyjne i nie bedzie alarmu o zostawionych swiatlach.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy światłach, to mam takie pytanko - jak wyglada kwestia świateł dziennych w kontekście przepisów - czy miał ktoś problemy ze "stróżami" prawa, którzy by zakwestionowali takie oświetlenie?

Kal

Opublikowano
Jak ustawić w menu światła aby świeciły cały czas ale w pozycji ustawionej na AUTO.

W menu wlacza sie swiatla dzienne i juz. Czy jest ta opcja w ustawieniach to juz kwestia softu

Opublikowano

ja mam u siebie - przełącznik w pozycji "Auto"

a w menu ustawione że światła mają się swiecić cały czas - a nie tylko jak jest ciemno.

O to chodziło ?

to w menu, w ustawieniach świateł, tam masz jedną pozycje gdzie wybierasz jak długo będą się swieciły na dojscie do domu, a pod tym powinieneś mieć kwadracik do zaznaczenia że mają się świecić cały czas w trakcie jazdy

Opublikowano
aha dzieki.

szkoda bo mam skretne a one tylko działają na AUTO

pozdr.

Lewar

Ja uwazam, ze to jest OK. Po co Ci skretne swiatla w dzien, jak jest jasno?

pozdrowienia

Krzysztof