Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mysle o zalozeniu rozporki na kielichy i chcialbym sie dowiedziec czy ktos ma i co ona tak naprawde daje i czy warto inwestowac,dodoam ze ma 320i,obnizone zawiesznie
Opublikowano
ja mam u mnie nic nie daje przynajmniej nie czuje tego albo nie umiem odczuć więcej wyglądu dodaje niż jakiś tam efektów
przedni napęd jest dla dziewczyn...
Opublikowano

Na pewno nie zaszkodzi, ale czy odczujesz to nie wiem.

Auto jest sztywniejsze i lepiej prowadzi się w zakrętach.

Poza to jeżeli masz utwardzone zawieszenie to zakładaj.

Na standardzie nie jest wymagana.

Tylko że nie kupuj tych za 150zł aluminiowych z allegro, one tylko "wyglądają" i żadnej innej funkcji nie spełniają. Kup sobie stalową albo firmowaną przez jakąś konkretną firmę, albo wyroby użytkownika "nakrętka" Znajdziesz go na bmw-sporcie.

Pozdr!

RWD Rulez!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko że nie kupuj tych za 150zł aluminiowych z allegro, one tylko "wyglądają" i żadnej innej funkcji nie spełniają. Kup sobie stalową albo firmowaną....

Pozdr!

nie wiedzialem ze mozna kupic aluminiowe rozporki :duh: na allegro to niedlugo nic porzadnego sie nie dostanie, robi sie z tego taki chinski bazar!!

Opublikowano
albo wyroby użytkownika "nakrętka" Znajdziesz go na bmw-sporcie.

potwierdzam , mam do niego GG jakby coś to odezwij się na PW.

o tych świecidełkach z allegro zapomnij :D

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/