Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, przegladalem stronke tunerow i w tej chwili do końca marca jest promocja na chip u Goduli. 1500 brutto z wszytskimi pomiarami itd. Mysle, ze to jest okazja. Pzdr
Opublikowano
Panowie, przegladalem stronke tunerow i w tej chwili do końca marca jest promocja na chip u Goduli. 1500 brutto z wszytskimi pomiarami itd. Mysle, ze to jest okazja. Pzdr

Czy taka okazja? Ja u Rogala płaciłem mniej.

I tylko z mojej winy mieliśmy 3 programy i 4 pomiary, bo byłoby więcej.

Poświęcił mi czas od 8:30 rano jakoś do 13, wraz z jazdą próbną.

Już ma obciążeniówkę, nie inercję, to też plus.

Nie chcę reklamować Witka na siłę i tego nie robię, ale polecam jak najbardziej :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Wg mnie okazja, w porownaniu do Compsportow i Mastersa. Ja juz jestem umowiony na nastepna srode. Dam znac jak wyszlo itd.
Opublikowano
a dlaczego?? gadalem z nimi z goduli, i mowia ze automat robi sie troszke slabiej. Przebieg momentu zrobia delikatniejszy i nie bedzie takiego przyrostu mocy i momentu jak w manualu. Musze sie przekonac. Olej wymieniony przy 80tkm. zobaczymy...
Opublikowano

Dusiu, do jasnej ciasnej, nawet dziecko wie że w tych skrzyniach tarczki palą się przy seryjnym momencie a konwerter pada w okolicach 200.000 KM bez wzgledu na sposób użytkowania. Jesli chcesz mieć problem ze skrzynią to zrób. Myślisz że ja nie chciałbym mieć jeszcze wiecej ?

Weź zajmij się czymś innym :D Kup starej coś za te 1500 PLN. Albo nowe opony. Albo zrób jakiś gruby przegląd.

Nie wspominając o awariach ukł. napedowego.....

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Ja tez polecam Rogala.Zna się chłopak na rzeczy i do tego ma dobre ceny
Opublikowano
tez mam automata i kusi mnie slyszalem ze niektorzy chipuja i nic sie nie dzieje :P

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

Opublikowano

chipujemy;) najwyżej będę żałował...

P.S.

Badyl80, w podpisie masz Suzuki gsx-r ... 0-200 - 7 sek - troche to niemozliwe;) mam gsx-r 1000 k6 z moca 218ps i on ma okolo 7,5 do 200;) hehe

Opublikowano

poogladaj filmiki na youtube to zobaczysz a skad masz te grubo ponad 200 koni jak to ma 185 i wazy chyba ponad 200 kilogramow moj cos okolo 180 :?:

tutaj masz link widac 7 sekund moj jest k3 ale k3 k4 to to samo ten sam model (roznia sie malowaniami) jak w twoim przypadku k5 k6 pamietaj moc to nie wszystko

a3 110 ps ahf

Opublikowano

;) filmik ktory przesłałes nic nie daje... to sa bzyki na 1/4 mili. Wahacz tylni przesuniety o jakies 30-40cm do tylu, zeby uzyskac lepsze przyspieszenie i silniki tez dlubane, nikt seria na 1/4 mili nie leci.

co do wagi motocykli: od 2008 roku waga podawana jest z olejami i pelnym zbiornikiem paliwa do 2008 suchego motocykla.

Zważ swoja k3 a zobaczysz, ze przekraczasz grubo 200kg.

poniezje link do k7 z waga ponad 170kg ( wtedy jeszcze podawane na sucho)

http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=salon&kat=supersport07&moto=07supersport_gsxr1000

Jesli zrobisz 7 sekund do 200 to oddaje Ci mojego k6;) jesli, wyjdzie powyzej 8 ja zabieram Twojego;)

Kolego scigam sie na torze, dlatego motocykl mam przygotowany na tor, seryjna jest tylko rama;), i uwierz mi na torze jest cięzko zejsc do 7 sekund do 200km/h ( opony torowe, tor wygumowany)

pzdr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Suzuki dobra maszyna, dawno temu miałem gsx 750f przerobionego na streeta i nakręciłem nim 120000km 3razy w Chorwacji byłem i nic sie nie popsuło nic a nic, tylko świece i olej wymieniałem no i oczywiście łańcuch z zębatkami, Później go trochę pokiereszowałem jadąc na jednym kole przegięło mnie na plecy ale to były czasy (2000)
Pozdrawiam
Opublikowano
;) filmik ktory przesłałes nic nie daje... to sa bzyki na 1/4 mili. Wahacz tylni przesuniety o jakies 30-40cm do tylu, zeby uzyskac lepsze przyspieszenie i silniki tez dlubane, nikt seria na 1/4 mili nie leci.

co do wagi motocykli: od 2008 roku waga podawana jest z olejami i pelnym zbiornikiem paliwa do 2008 suchego motocykla.

Zważ swoja k3 a zobaczysz, ze przekraczasz grubo 200kg.

poniezje link do k7 z waga ponad 170kg ( wtedy jeszcze podawane na sucho)

http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=salon&kat=supersport07&moto=07supersport_gsxr1000

Jesli zrobisz 7 sekund do 200 to oddaje Ci mojego k6;) jesli, wyjdzie powyzej 8 ja zabieram Twojego;)

Kolego scigam sie na torze, dlatego motocykl mam przygotowany na tor, seryjna jest tylko rama;), i uwierz mi na torze jest cięzko zejsc do 7 sekund do 200km/h ( opony torowe, tor wygumowany)

pzdr

to jest seryjny gikser co ci dalem w linku :!: a nie przygotowany na 1/4 mili moj tak samo jezdzi jak bys chcial wiedziec to tez jezdze po torze w poznaniu i mam pojecie twoj k6 napewno nie ma 218 ps bo to niemozliwe :!: :!: co masz zrobione jakie przerobki !! pokaz wykres z hamowni i nie mow mi ze tlumik sportowy ci daje 10 ps i naprzyklad power comander iles tam koni jak mozesz wypisz mi jakie przerobki masz (jak przygotowales motor na tor) w jakich wyscigach startujesz ??? na torze nie dasz rady od 0-200 w 7sek bo jak od start prostej nie dasz rady sie tak rozbujac a pozatym przeszkadzaja inni uzytkownicy toru na najszybszej prostej w poznaniu masz od 250 -260 km/h tylko ze nie od 0 bo na wyjsciu z zakretu masz okolo 70-80 km/h :!:

a3 110 ps ahf

Opublikowano

tak wiec:)

1. wydech arrowe race tytan wraz z kolektorem

2. power commander

3. nowe tłoki

4. uszczelka pod glowice

5. swiece wyscigowe ( 240zl/szt)

6. strojenie caly dzien na hamowni

Motocykl przygotowany prze InterMotors.

Moja propozycja caly czas aktualna;) Zrobisz czas 7,9 do 200 i moj sprzecik w prezencie, wyjdzie powyzej zabieram Twoj;)

Kolego, zamontuj nawigacje i jazda. Przyspieszaj do 200 i zobacz ile Ci wyjdzie. I najwazniejsze, nie dowierzaj licznikowi w motocyklu, bo bardzo czesto zawyzają.

P.S. co do toru to wiadome, ze nie jeden kozak musial przyjechac z kartonem na swoje plastiki.

Koniec tej gadki, bo zaraz joby dostaniemy od moderatora.

pzdr