Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzis w nocy ukradli mi nerki z atrapy i halogeny juz nie mam sil co za kraj,nic nie mozesz miec,bo cie wszedzie oskubia,wiem ze to sie latwo zdejmuje teraz to dopiero widze,moze macie jakies sposoby na ulepszenie mocowania ale to pewnie zderzak caly urwia :evil:
bede mogl wyprzedzac
Opublikowano
NAJLEPIEJ NIE ZABEZPIECZAĆ WCALE.. Jak bedą kradli nastepnym razem to chociaż niczego wokół nie porysuja/pokiereszują. Najlepiej dany element jakoś zaznaczyć, celowo porysować albo pomalować pod kolor nadwozia lub czarny.
Opublikowano

Witam

ja mam np. połamane i posklejane (długa historia). nie wygląda to może super atrakcyjnie z bliska ale złodziej sie nie chyci.

Opublikowano
ale jeździsz r0zy3banym autem co mi by np. bardzo przeszkadzało, tak samo chromowana nerka pomalowana na kolor nadwozia- porażka
Opublikowano

w mojej nerki latają same bo słabo sie trzymają :mrgreen: :mrgreen: ale na szczescie jeszcze zaden ******* mi ważył sie pchac łaptam gdzie nietrzeba , mysle ze kolega ma racje nie stosowac zadnych zabezpieczen , jak zastosujesz to on i tak bedzie chcial je urwać a wtedy uszkodzi duzo wiecej co odbije sie niestety na twojej kieszeni

Środkowy paluszek dla złodzieji :dance:

Opublikowano
Polska to dziwny i chory kraj.Tak to jest. Jakies dwa tygodnie temu dzieciaki na mojej ulicy grały w piłke i oczywiscie jeden z nich przypierdzielil mi ta piłką w grila, :evil: -efekt taki że jedna atrapa wpadła do srodka i połamało zatrzaski.Musiałem wkleic ja na silikon. A dzieciakowi nic nie zrobiłem bo sie rozpłakał a wiem ze u nich bida w domu, wiec...odpusciłem( co innego jakby to celowo zrobił) a tak to......No nic i tak to jest
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
A dzieciakowi nic nie zrobiłem bo sie rozpłakał a wiem ze u nich bida w domu, wiec...odpusciłem

:clap: nie każdego byłoby na to stać :clap:

Opublikowano

CZE.Pocieszę Cię, ja też to przerobiłem.Poprzykręcałem wszystko na chama.Listewki do zderzaka i zaślepki obok halogenów też.Użyłem wkrętów meblowych na imbusiki a łebki zamaskowałem takimi nypelkami które kupiłem razem z wkrętami w meblowym sklepie.Zderzaki wygladają ja z sensorami od parktronica :twisted2: a na zaślepkach prawie tego nie widać :cool2:

Pozdro.

Opublikowano

mi ukradli kiedys chrom z przedniego zderzaka...........

i urali lusterko, ale go nie wzieli bo sie alarm wlaczyl i wylecialem z bejzbolem , ale zadnego nie zlapalem bo bylem bez butow i w majtkach , ale jakbym takiego gnaja pier..... a trenuje karate i sambo to ja nie wiem co bym mu zrobil , az sam sie boje.........

co do przykracnia na chama - moim zdaniem to nie jest zbyt dobry pomusl - co z tego ze nie ukradna chromu jak zdezeluja ci caly zderzak bo beda chcieli go podwazy , i jeszcze chrom zniszcza...

to nie ma sensu - juz to przerabialem - moj kolego sobie skleil ma hard core znaczki bmw na maskach z przodu i z tylu - i co i musial malowac 2 maski..... a znaczki i tak zaje....

Opublikowano

CZe.Nie buj nic!!Złodzieje też bywaja inteligentni i jak widzi że coś jest w jakiś sposób zabezpieczone to woli poszukać innego autka i bez ryzyka i strachu to dmuchnać.AAAAle jeszcze nie wszyscy sa tacy na nasze nieszczęście :!:

Pozdro.