Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje info gdzie jest zamontowany w e60 sesor poduszek ten głowny od poduszek kierowcy i pasażera ?? Bo przymierza sie żeby jutro wymienic dzis wymieniłem napinacze troszke przy tym roboty jest :(

na środe plan wymian konsoli :) JAk nie zapomnie to porobie troszke fotek :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

Witaj Kolego...

Jak nikt nie poda Ci odpowiedzi, to jutro znajdę a WDS i podłączę Ci fotkę...

pozdrawiam

thenygoos

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
ja tez mam wds 11 nie pomysląłem o tym zeby tam sprawdzic :) zaraz patrze :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Spróbować można w dwuch miejscach; styk podłużnicy z przednią belką oraz grodzi pasażerskiej z obudową lewego (lub obu) kół.
Opublikowano
Ja miałem wystrzeloną poduszkę w kierownicy i napinacz i dopinacz, podobno nie trzeba wyciągać sensora, wystarczy jechać do serwisu na skasowanie błędu poduszek (koszt 120 zł), jutro jadę to będę wiedział i napiszę. Mam to samo ;)
Opublikowano

Witam.

Też miałem wystrzeloną poduszę kierowcy i dwa napinacze. Wystarczyło wykasowanie błędu w serwisie i po sprawie. Koszt niewielki. Podobno jest to standardowe wykasowanie.

Opublikowano
A czy orientujecie się może czy po tym kasowaniu błędu zostaje jakiś ślad? czy będzie wiadomo, że taki błąd był kasowany?
Opublikowano
A czy orientujecie się może czy po tym kasowaniu błędu zostaje jakiś ślad? czy będzie wiadomo, że taki błąd był kasowany?

jesi zrobisz to odpowiednim programem nie bedzie sladu :)

Opublikowano

czyli wyglada na to ze mam sensor ( steronik ) na zbyciu:) Apoza tym pozostał m napinacz pasażera okazł sioe cały tylko fotel lekko przegieło dzis to zrobiłe i juz jak nowy :) Musiał pasażer byc bez pasów i napinacz ocalał :) a ze kupiłem cały zestwik to trzeba puscic naallegro to co zostało:)

Jak odwiedzisz serwis to daj znac czy wystrczyło kasowanie błedu. niektóre marki pozwalaja nap na 3 takie operacje najednym steroniku i nne firmy wogóle czyli wymana po wystrzale poduszek. Aż jestem ciekawy jak to bedziew e60 :) czy mam rozbierac tunel czy nie :)

Adla tych którzy nie wiedza gdzie jest sensor - tunel miedzy siedzeniami.

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

to oi bo ja wąłsnie skonczyłem przekłądke konsoli :) i narazie sensora nie ruszałem wiec dobrze zrobułem :)

Sprzedam sensor poduszek do e60 po 2005r :) :lol:

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa