Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja byłem na Przedmiejskiej skasowali za samo podpięcie 200zł

chętnie jeszcze raz bym się podłączył ale może gdzie indziej :) Czekam na polecane warsztaty :)

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

725893110

509511811

jezeli chodzi o diagnoze to polecam!! :) 100zl chyba....

a jezeli chodzi o naprawe to ustal cene z gory :) bo pozniej mozesz sie zdziwic ;)

Opublikowano
Numery telefonu, które podałeś doprowadziły mnie do tej aukcji. Tylko on bierze za to 150 i nawet nie pisze jakim sprzętem dysponuje. Chodzi mi tylko o diagnozę, chciałbym sprawdzić czy wszystkie czujniki itd. pracują jak należy, a o ile się orientuje to GT1 to taki komp jakiego używają w ASO, a większość tych nieautoryzowanych serwisów przeprowadzających diagnostykę posiada chyba jakiś uniwersalny sprzęt, a jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego choć cena przyciąga bo jest to ok. 60zł. Podobno te GT1 są dużo lepsze i bardziej szczegółowe. Jeśli ma się okazać, że gość ma jakąś tandetę to wolę dołożyć i pojechać do BMW Inchcape na Karkonoskiej. Napisz jak możesz czy korzystałeś z jego usług i czy warto.
Opublikowano
Powiem tak : Inchcape na karkonoskiej średni pomysł pisałem już gdzieś na forum o mojej przygodzie z tym serwisem :) no ale jak chcesz sprzęt owszem ale fachowość hym...
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
Co w takim razie polecasz ? Kiedyś podłączałem za 60zł na Krzemienieckiej w auto serwisie Gosia na terenie komisu i wszystko wyszło w porządku. Jednak słyszałem, że np. ten sprzęt w ASO sprawdza dużo bardziej szczegółowo a chciałbym się po prostu upewnić czy nadal wszystko jest jak należy, a dokładniej czy aby na pewno wszystkie sondy są sprawne.
Opublikowano

A pytałeś w Stando Service?

Ja ostatnio kupowałem tam 2 termostaty.

Całkiem spoko obsługa i nawet można się starać o rabacik.

Siła i Honor
Opublikowano
No sam szukam kogoś takiego z gt1 nie wiem jak stando z cennikiem ale na pewno też mają taki sprzęt, podobno jest jeszcze ktoś we wrocku z gt1 próbuję go namierzyć :) A co do Stando to nie miałem z nimi nic do czynienia a opinie na ich temat różne, koleś z przedmiejskiej też był ok ale nie podobało mi się że tak szybko i po łebkach wszystko sprawdził (kupa aut do roboty i wieczny pospiech) Może ktoś poleci, a w Gosi mieli KTS BOsCHA taki zielony :) sprawdza dużo to fakt :) i mam podejrzenie że ten kolo z aukcji powyżej też to robi KTS :) GT1 ciężko ze sobą zabrać z tego co widziałem to spora skrzynka na kołach :)
Opublikowano

Co do stando to jakoś nie mam do nich przekonania. Zostawiłem u nich kiedyś auto, żeby ustawili drzwi bo coś nie zamykały się jak należy. Gość zaczął mówić, że to normalne w coupe, że ciężko chodzą, że w tych autach u nich na placu chodzą gorzej, jednak chciałem żeby coś pokombinowali. Minęło 15 minut nim odjechałem z kumplem drugim autem do miasta a oni dzwonią, że już skończyli. Wróciliśmy i okazało się, że lewe ustawili idealnie bo chodzą lekko ale prawych to chyba nawet dotknęli, ewentualnie nie mieli czasu bądź nie umieli :P Fakt faktem wzięli za to 36zł więc nie ma co narzekać.

Co do tego GT1 to naczytałem się dużo pochlebnych opinii więc zapewne warto to sprawdzić.

Opublikowano

hej

sprawdz najblizszy serwis boscha:

http://bosch-service.pl/search/

kazdy z nich ma gt1, przynajmniej ja sie nie spotkalem zeby gdzies nie mieli - w szczecinie place 120 pln ale odkad mam inpe to juz nie korzystam ... bo ma praktycznie te same mozliwosci co gt1 tylko oprawa graficzna jest lekko slabsza [oczywiscie jesli chodzi o czytanie/kasowanie bledow] :)

pozdr

Opublikowano
No nie wiem czy na pewno Serwis Boscha dysponuje GT1 nie wydaje mi się ale mogę się mylić, pewne że mają KTS BOSCHA z wszystkimi dodatkami i aktualizacjami, ale czy mają sprzęt typowo do BMW ?? Może być różnie ? Choć KTS potrafi zdiagnozować różne parametry i live data można sobie podczas jazdy sprawdzić :) ale nie jest to typowy sprzęt bmw :)
Opublikowano
hej nie wiem moze sie myle i akurat trafilem w kazdym serwisie bosch na gt1
Opublikowano
Panowie, proponuje zakupic interfejsik za grosze i samemu zrobic sobie GT1 na wlasnu uzytek. Trzeba miec tylko minimalne pojęcie o kompach i mozna samemu zrobic sobie co dusza zapragnie :mrgreen:

Xdrive

Koder