Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od kiedy (rok i miesiac) montowany jest filtr cząstek stałych w E60 (525d i 530d)?
Opublikowano

Witam .Ja mam auto z marca 2004 i mam DPF.

A tak do wtajemniczonych juz w wymiane .Gdzie mozna najkorzystniej zakupic nowy filtr,i jaka jest jego obecna cena?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam .Ja mam auto z marca 2004 i mam DPF.

A tak do wtajemniczonych juz w wymiane .Gdzie mozna najkorzystniej zakupic nowy filtr,i jaka jest jego obecna cena?

w jednym z wątków koles pisal w lutym, że ok 4500 zl, chodzilo o filtr do E90 320d, gdzies na forum tez bylo napisane ze wymiana co 200 tys km., a czy wiadomo jak sie objawia koniecznosc wymiany, czy tylko przebieg i tyle

• 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam serdecznie,

Odswiezam stary temat. Czy wiecie Panowie od kiedy montowany byl DPF w 2.5D i 3.0D ?

Albo inaczej, czy w rocznikach 2003 nie bylo DPF`u ?

pozdrawiam

na początku 2004 roku, jakos na wiosne

Opublikowano

No a ja panowie własnie wyrzuciłem to "dziadostwo" i mam gdzies płacic 7000zł itd.. bujac się z tym czyscic przepalac poprostu wizyta w v-tech kraków jest promocja z programem tuningowym płacisz 50% i problem z głowy !!!

1.więcej mocy

2. brak problemów z dpf (bo go nie ma)

3. ekologie mam gdzies!

Opublikowano

...szkoda że nie doczytałeś..na naszym forum...dla forumowiczów robimy to jeszcze taniej :8)

jeśli to nie problem to napisz jeszcze raz namiary gdzie to robicie i w jakiej cenie (albo daj link do posta w którym to jest napisane bo ja nie mogłem znaleźć) - na szczęście na razie nie potrzebuję ale w razie co gdybym w przyszłości miał problem (raz już mnie postraszyło)

pozdr

Opublikowano
witam ja kupilem nowy orginalny filtr miesiac temu za 600 euro wymiana ok 50euro. Samochod mam z marca 2004 i ma ten filtr

witaj

a gdzie kupiles DPF .....w ASO czy to jakies inne zrodlo

pozdr