Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć potrzebuje pomocy auto zgasło i nie chce zapalić dziwne nie świeci się żadna kontrolka awaryjna ! po prostu silnik przestał pracować i nie odpala! co najgorsze stało się to na światłach na skrzyżowaniu !
Opublikowano
ja nastawnik zostawil bym w spokoju bardziej poszukalbym w ukladzie zasilania paliwem tj przewody paliwowe filtr jak nastawnik padnie to zawsze zapala sie ''check''i nigdy nie uszkadza sie bez zadnych wczesniejszych objawów tj;falujace obroty brak mocy czarne dymienie takze bardziej szukalbym w paliwie mozna przejrzec tez bezpieczniki tam tez idzie zasilanie na sterownik
Opublikowano

nieszczelność w układzie paliwowym albo co gorsza wtrysk sterujący

jakieś błędy pokazuje?

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano
Miałem podobnie na skrzyżowaniu :oops: i poprostu pompa paliwa w zbiorniku padła , furke zapchałem na pobocze i skoczyłem po więcej paliwa i odpaliła ale już od drugiego samochodu bo aku wykończyłem i miałem paliwa ze 28 litrów no i pęcheżyki powietrza leciały przez przewód paliwowy a teraz po wymianie pompki śmiga i nie zdycha na skrzyżowaniu.