Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziwne pytanie ale gdzie oryginalnie znajduje się gaśnica w E46 330d?

Jak nie masz gasnicy na liście wyposażenia to się chyba nie znajduje - ja np nie mam mocowania na gasnicę.

Natomiast uchwyt na gasnicę znajduje się oryginalnie pod fotelem kierowcy ( o dziwo ) - w razie odpięcia się gasnicy z uchwytu ( jakimś cudem ) może dojśc do zablokowania pedałów ( dziwnym zbiegiem okoliczności ).

Pzdr,

Opublikowano

Napiszcie gdzie wy trzymacie gaśnice, jeśli nie macie fabrycznego mocowania pod fotelem kierowcy?

Bo moja juz od jakiegos czasu wala się po podłodze z tyłu i nie wiem zabardzo gdzie ja mogę zainstalować...mam touring'a.

sex, drugs and BMW...
Opublikowano
Jesli auto masz pochodzenia NIemieckiego to tam przeciez gasnica nie ejst wymagana, to w Polsce sie ja wozi w aucie w roznych miejscach. Moja jest zbunkrowana w bagarzniku na tym kapeluszu plastikowym co zakrywa kolo zapasowe- tam mam linke, gasnice i inne przydatne w kryzysowej sytuacji gadżety, typu mała latarka.
Opublikowano
Jesli auto masz pochodzenia NIemieckiego to tam przeciez gasnica nie ejst wymagana, to w Polsce sie ja wozi w aucie w roznych miejscach. Moja jest zbunkrowana w bagarzniku na tym kapeluszu plastikowym co zakrywa kolo zapasowe- tam mam linke, gasnice i inne przydatne w kryzysowej sytuacji gadżety, typu mała latarka.

Dobra opcja!

Mam nadzieję, że sie zmieści ale powinna, skoro Tobie też weszła.

Dzięki, pozdro.

sex, drugs and BMW...
Opublikowano
ja swoja w sedanie zamontowałem w bagażniku przykręciłem na nadkolu do tapicerki. Kupilem gasnicę z uchwytem i trzyma się.
Opublikowano

ja w sedanie, mam po prawej stronie w tej plastikowej wnęce, pasuje idealnie, kupiłem taką w selgrosie i jest ok.

pozdr.

Opublikowano
Moja jest zbunkrowana w bagarzniku na tym kapeluszu plastikowym co zakrywa kolo zapasowe- tam mam linke, gasnice i inne przydatne w kryzysowej sytuacji gadżety, typu mała latarka.

ja mam podobny patent, tylko apteczka czesto lata mi po bagażniku, bo wypada z fabrycznego mocowania :roll:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy można bez żadnych przeróbek zamontować gaśnicę pod fotelem kierowcy w E46 :?: z gaśnicą jest taka elastyczna taśma...

Gaśnica oryginalna - bodajże producent "Gloria"...jeśli trzeba coś wiercić to dam sobie spokój...