Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.E60 LIMUZYNA Auto z 2006r, moc 163KM, przebieg 60tys km. O ile mogę zwiększyć moc i moment, jaki chip zastosować, może coś więcej niż sam chip???

Jestem z pomorskiego, gdzie to zrobić?

DZIĘKI.

Edytowane przez Robert32
Opublikowano

Ja robiłem ale w 530D w MR Motors w Warszawie ul. Mineralna 26 u Witka vel Rogalloti, powiem że jechałem w jedną stronę ponad 300km i nie żałuję zresztą wiedziałem że kto jak kto ale Witek zna się na rzeczy. Podejście profesjonalne, sprzęt tak samo, diagnostyka silnika przed i po plus hamowanie przed i po, ewentualne zmiany itp. jednym słowem Witek ma wiedze i podejście a to najważniejsze.

Zresztą możesz sobie oglądnąć mój wykres, dodam że jest to bardzo delikatny soft bo na takim mi zależało.

http://img8.imageshack.us/img8/5361/zdjcia552xk7.jpg

Opublikowano

Czy są osoby, które chip-ują swoje e60??? Może nie warto tego robić???

Dlaczego nie piszecie o tym. AC Schnitzer bardzo drogie, około 11tys. zł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam Ac Schnitzer ale poprzedni wlasciciel mowil ze nie kosztowalo to az tyle kasy tylko jakies 6000zl. Mam z 2.0D 200KM i chyba 410Nm. Chodzi to calkiem niezle.