Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem moje pierwsze BMW i napewno nie ostatnie :D , więc co za tym idzie mam parę pytań-pewnie troche banalnych, lecz nigdy wcześniej nie miałem styczności z tą marką.

A więc, tak jak w temacie, gdzie mam szukać fitru przeciwpyłkowego, gdyż nie wiem w jakim jest stanie i pewnie przydałoby się go wymienić.

Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jako ze jestes nowy i mozesz miec klopoty z wyszukiwaniem podpowiem. O ile masz samochodzi bez klimy filtr znajdziesz wlasnie tu:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=13201

Dokladna fotorelacja z opisem jak wymienic. Sam filtr znajdziesz na allegro.pl badz w jakims sklepie motoryzacyjnym ewentualnie w ASO. Natomiast jesli masz klimatyzacje filtr znajduje sie gdzies wewnatrz za schowkiem pasazera. Gdzies na forum bylo o tym wystarczy dokladniej poszukac.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w dziale zrob to sam jest dokladnie opisane jak wymieniac filtr kabinowy w wersji bez i z klima

pzdr

yaz

Opublikowano
właśnie o tym mówię :twisted2: kolega piękny link ci zapodał :cool2: ładnie dziękować to za mało :D . a dołączył ledwie parę dni temu i znalazł :clap:
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.