Skocz do zawartości

Filtr kabinowy, gdzie szukać ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem moje pierwsze BMW i napewno nie ostatnie :D , więc co za tym idzie mam parę pytań-pewnie troche banalnych, lecz nigdy wcześniej nie miałem styczności z tą marką.

A więc, tak jak w temacie, gdzie mam szukać fitru przeciwpyłkowego, gdyż nie wiem w jakim jest stanie i pewnie przydałoby się go wymienić.

Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jako ze jestes nowy i mozesz miec klopoty z wyszukiwaniem podpowiem. O ile masz samochodzi bez klimy filtr znajdziesz wlasnie tu:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=13201

Dokladna fotorelacja z opisem jak wymienic. Sam filtr znajdziesz na allegro.pl badz w jakims sklepie motoryzacyjnym ewentualnie w ASO. Natomiast jesli masz klimatyzacje filtr znajduje sie gdzies wewnatrz za schowkiem pasazera. Gdzies na forum bylo o tym wystarczy dokladniej poszukac.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
w dziale zrob to sam jest dokladnie opisane jak wymieniac filtr kabinowy w wersji bez i z klima

pzdr

yaz

Opublikowano
  • Autor
Dzieki serdeczne i soki że znowu ktoś o to pyta. Postaram się bardziej zagłębiać w wyszukiwarke.
Opublikowano
czasem warto szukać bo jak znajdziesz to masz odp zaraz i nie musisz czekać na podpowiedzi :cool2: pozdro
Opublikowano
właśnie o tym mówię :twisted2: kolega piękny link ci zapodał :cool2: ładnie dziękować to za mało :D . a dołączył ledwie parę dni temu i znalazł :clap:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o filtr kabinowy to może być z tym różnie, zależy jaki masz model BMW.

1. Najlepiej wejść na stronkę http://www.filtron.pl/pl/

2. Wybrać swój model BMW

3. Wtedy dowiesz się jaki masz filtr a obok niego jest ikonka z instrukcją montażu w PDF

Powodzenia :8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.