Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witaj...Jest możliwe załozenia komputera jezeli ktor go niema??Jak to mozliwe....Bedzie wyswietlał wszytsko co do spalania itd??/opisz prosze...
Opublikowano
Właśnie założyłem manetkę z BC i teraz szukam kogoś kto mi to aktywuje...Ktoś wie kto może to zrobic tanio i szybko w okloicach krakowa lub tarnowa?
Opublikowano

W Lublinie, jesienią zapłaciłem 120 brutto z fakturą. Cała operacja trwała 3 minuty + przy okazji w cenie kasowanie starych błędów + zmiana włączania świateł.

Pozdrawiam , Hary.

Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
W Lublinie, jesienią zapłaciłem 120 brutto z fakturą. Cała operacja trwała 3 minuty + przy okazji w cenie kasowanie starych błędów + zmiana włączania świateł.

Pozdrawiam , Hary.

Jakieś namiary :?:

Opublikowano

Właśnie. Jakieś namiary, jak tak tanio robią to z centralnym pojadę i nie będę myślał czy jutro mi się otworzy i za którym razem, czy też nie.

Pozdro

Opublikowano
Piszcie do "westmm" w sprawie odblokowania kompa, dzisiaj dostałem od niego bardzo dokładną instrukcję na GG. Widać, że zna się na rzeczy. Dziękuję i pozdrawiam.
Opublikowano
W takim razie proponuję żeby kolega westmm wstawił tą instrukcję na forum bo jak się zaczną wszyscy odzywać do niego na gg to może się zdenerwować.
Opublikowano
Chłopaki.....Westmm jest po prostu czarodziejem...Nie wiedziałem, że nie majac kompa mozna go tak prosto aktywowac i do tego na[pisał mi szczegółowo co i jak trzeba zrobic..Po prostu perfekcja...Dzieki jeszcze raz i polecam kolesia ...Jest okkkkkkkk
Opublikowano
zacząłem zabawę z moją betą z aktywacją bc zaczynam od sprawdzenia a dzieki pomocy westmm .... wydaje sie to łatwe dzięki wytłumaczył mi od a do zet co i jak :) pozdrawiam zna się na rzeczy polecam
Opublikowano
To proste....

Zapraszam na gg

Ale może zobaczę interfejsem tylko nie wiem jak skorygować , przyciskami nie da rady bo jak zakładałem oringi to ułamałem bolec w lewym i jest niezdatny do zabawy :mad2: przydało by się coś w rodzaju mennicy zamiast popielniczki / taki gadżet zamykam pustą a otwieram pełną / bo i tak jej nie uzywam :mrgreen:

Opublikowano

Jeśli ktos ma interfejs lub dostep do niego to z pomocą kolegi westmm możecie sobie aktywować BC bez jazdy po serwisach lub mechnikach.

Polecam kolegę!!!Wyciągnął do mnie pomocną dłoń. Dla mnie była to czarna magia - jutro sie zabieram za sprawdzanie instalacji.