Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przymierzam się do kupna BMW E46, chciałbym silnik 1,8 lub 2,0 benzyna, interesuje mnie tylko i wyłącznie wersja coupe. Czy mam szanse wyciągnąć jakiś fajny egzemplarz w stanie bardzo dobrym za około 25 tysięcy ?

Mile widziany M-pakiet, ale na to chyba nie ma co liczyć w tej cenie....

Pozdrawiam !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Przymierzam się do kupna BMW E46, chciałbym silnik 1,8 lub 2,0 benzyna, interesuje mnie tylko i wyłącznie wersja coupe. Czy mam szanse wyciągnąć jakiś fajny egzemplarz w stanie bardzo dobrym za około 25 tysięcy ?

Nie ma szans na fajny egzemplarz w stanie bardzo dobrym za te pieniądze.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

Jak widzę wszyscy trzej jesteście posiadaczami takich samochodów jakie poszukuję :)

Ile płaciliście, jeżeli można wiedzieć ? Ile muszę więc liczyć za takie cacko ?

Opublikowano
jak coupe to minimum 33 tys trzeba dac zeby bylo cos fajnego. w tych pieniadzach bedzie ciezko kupic nawet sedana w bardzo dobrym stanie
Opublikowano

Mieszkam w Anglii i szczerze mówiąc w ogóle nie orientuję sie co do cen aut w Polsce, ale włos się jeży na głowie czytając ile kosztuje e46 w Polsce. Ludzie przecież to chore dawać tyle kasy za auto, które już kilka lat temu wyszło w nowszej budzie. Do tego bardzo często jest to kupowanie kota w worku od jakiegoś Helmuta z Germanii. Nie winię tu broń boże nikogo z Was. Pragnę tylko zwrócić uwagę na to jaka paranoja panuję w PL, jeśli chodzi o stosunek klasa auta a cena oraz cena auta a zarobki. Sam kupiłem we wrześniu '08 BMW 318i e46 1999r 100k mil (160k km) przebiegu za 2400 funtów. To jakies +/- 10 tys PLN. I w takiej cenie tu chodzi ten model, za 2 tys - 2.5 tys funtow można tu wybierać w e46 jak szalony. Sami sprawdzcie na autotrader.co.uk Nawet nie mówię o autach gorszej klasy typu Vauxhall, Ford itp.

Pozdrawiam i życzę Wam i sobie normalnych cen w 2009 :)

Opublikowano

tomo, tez mieszkam w uk i zgadzam sie z Twoimi uwagami ale rynek angielski jest rynkiem zamknietym( kierownice z prawej) i stad nizsze ceny niz na kontynencie.

Ja w Anglii kupilem bmw z kierownica z lewej i dalem o jakies 30% wiecej niz z prawej lecz ciagle taniej niz w Polsce

Wszelkiej pomyslnosci w Nowym Roku

Opublikowano
Mieszkam w Anglii i szczerze mówiąc w ogóle nie orientuję sie co do cen aut w Polsce, ale włos się jeży na głowie czytając ile kosztuje e46 w Polsce. Ludzie przecież to chore dawać tyle kasy za auto, które już kilka lat temu wyszło w nowszej budzie. Do tego bardzo często jest to kupowanie kota w worku od jakiegoś Helmuta z Germanii. Nie winię tu broń boże nikogo z Was. Pragnę tylko zwrócić uwagę na to jaka paranoja panuję w PL, jeśli chodzi o stosunek klasa auta a cena oraz cena auta a zarobki. Sam kupiłem we wrześniu '08 BMW 318i e46 1999r 100k mil (160k km) przebiegu za 2400 funtów. To jakies +/- 10 tys PLN. I w takiej cenie tu chodzi ten model, za 2 tys - 2.5 tys funtow można tu wybierać w e46 jak szalony. Sami sprawdzcie na autotrader.co.uk Nawet nie mówię o autach gorszej klasy typu Vauxhall, Ford itp.

Tylko zauważ, że kupiłeś zepsute auto - ktoś w fabryce zamontował ci kierownicę po złej stronie ;P

Pzdr,

Opublikowano

Tylko zauważ, że kupiłeś zepsute auto - ktoś w fabryce zamontował ci kierownicę po złej stronie ;P

Pzdr,

tez takim jezdze....i uwiez takim zesputym da sie jezdzic... :dance:

joke12
Opublikowano

tez takim jezdze....i uwiez takim zesputym da sie jezdzic... :dance:

ale nie da sie zarejestrować co w wielu przyadkach jest gorsze niż poważna usterka :wink:

Opublikowano
ja za swoja w irlandii dalem 7000euro ale to bylo prawie 2lata temu teraz to kur...jak zechce sprzedac to jak 4500 wezme to bede happy.strasznie bmw traci na wartosci w tej irlandii a w polsce to samo????bo za jakis rok mysle zjechac na stale i bede potrzebowal czegos do jazdy :) myslalem nad kupnem 320d jakis 02-04rok ta150konna w kombiaku lub ale to calkiem inna seria vw scirocco 08 zajeb..... autko :D :cool2: pozdrawiam no iwszystkiego dobrego w Nowym Roku :roll2: