Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie.Czy wymieniał ktos szkło lusterka zewnętrzenego w e39 :?: :?: Co prawda teoretycznie mniej więcej :) ( z tego co wyczytałem wiem jak to się wymienia), ale może ktoś robił już to przedemną i skrobnie mi jakieś cenniejsze wskazówki :idea: :idea: :?: :D

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
od spodu masz taka mala dziurke - wkladasz cienki srubokrecik i przesuwasz zatrzask w prawo badz w lewo - jak juz przesuniesz to element na ktorym naklejone jest lustro ladnie wypadnie :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
dzięki, jutro się za to zabiorę. Może uda mi się nic nie zepsuć ani nie ułamać :wink:

Opublikowano
:duh: :nienie: czy Wy musicie o tym pisac na forum ,bylo juz na temat awaryjnego otwierania maski a teraz o wkladkach lusterek moze jeszcze ktos napisze jak spiac na krotko :lol: :twisted2: :lol:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
:duh: :nienie: czy Wy musicie o tym pisac na forum ,bylo juz na temat awaryjnego otwierania maski a teraz o wkladkach lusterek moze jeszcze ktos napisze jak spiac na krotko :lol: :twisted2: :lol:

OK. A więc, aby spiąć na krótko, to trzeba ........ :duh: :mrgreen: o kurcze - rozpędziłem się ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

zlodzieje wiedza jak krasc wklady lusterek bez czytania na formu :)

ja tez mialem problem jak zamontowac nowy wklad jak mi ukradli i bez forum bym chyba musial do ASO jechac :)

Opublikowano

Jedni wiedzą inni nie wiedzą. Ci co nie wiedzą usiłowali mi skubnąć i tylko połamali szybki. Może teraz już wiedzą ...

By the way, były oznakowane, co za głupie kmioty z tych złodziei :duh:

Pozdrowienia

Paweł

www.automobile-catalog.com

Opublikowano
Jedni wiedzą inni nie wiedzą. Ci co nie wiedzą usiłowali mi skubnąć i tylko połamali szybki. Może teraz już wiedzą ...

To lepiej niech wiedzą bo inaczej pourywają plastiki w lusterkach.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

By the way, były oznakowane, co za głupie kmioty z tych złodziei :duh:

Ci co nie wiedzą to nie są złodziejami tylko zwykłymi gówniarzami robiącymi to dla zabawy albo wandalami, którzy napewno i tak nie czytają takich for jak te.....

P.S. A poza tym 3eba się szkolić w fachu, maske już umiem otwierać :D :wink: :wink: