Skocz do zawartości

informuje mnie oczymś????nie wiem o czym.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,kupiłem tydzień temu BMW318i i nie bardzo wiem o co chodzi może ktoś mi udzieli informacji,od czasu do czasu klinknie,informuje mnie o czymś ale nie wiem o czym?
Opublikowano
od czasu do czasu klinknie

Co zrobi?

Domyślam się, że masz na myśli dźwięk "gongu" który daje o sobie znać. Domyślam się także, że w Twoim aucie jest komputerek wyświetlający temperaturę zewnętrzną. Każdy spadek temperatury poniżej 3 stopni sygnalizuje właśnie ten "gong".

Pozdrawiam.

Pozdrawiam,

Kamil

Opublikowano
:jawdrop: Może jakieś szczegóły ? Coś Ci piszczy ? Co gdzie jaki i kiedy ? Czy jakieś kontrolki Ci się zapalają ?

“Nie znam stylu jazdy który nie jest ryzykowny. Każdy z nas musi się poprawiać. Każdy kierowca ma swój limit, mój limit jest troszkę dalej niż innych”

ś.p. Ayrton Senna da Silva

http://bmwteamkrakow.pl/galeria/albums/userpics/11064/m3gt~0.jpg

Opublikowano
tak Kamil jest komputerek i ten dzwięk to tak jak piszesz gong,już mi jedna osoba mówiła ale nie dowierzałem,dzięki za informacje,pozdrawiam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
dokladnie jest gong spadku temperatury ponizej 3 stopni i jeszcze jeden od zegarka co godzine no a tak wogole to mam taki problem i nie wiem gdzie go podpiac zwiazany z temperatura zewnetrzna czyli tak komp pokazuje mi minus 37 st. pomimo ze jest na plusie i tak caly czas niekiedy spadnie mniej niz 37 no okazalo sie ze niemam tego czujnika pod autem teraz go mam ale nie wiem gdzie i do czego go podpiac pomocy wie ktos gdzie sie to podpina
od zawsze na zawsze BMW:)
Opublikowano
a tak wogole to mam taki problem i nie wiem gdzie go podpiac zwiazany z temperatura zewnetrzna...

Następnym razem zanim cokolwiek "podepniesz" poszukaj na forum bo niektóre tematy naprawdę poruszane były setki razy.

Opublikowano
dzieki serdeczne i sorki ale nie znalazlem takiego tematu
od zawsze na zawsze BMW:)