Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I nastal dzien radosci... odebralem dzis swoja M5, powiem tylko tyle ze to inne auto ;) Po odpaleniu silnika czuc i slychac ze auto juz nie jest zwykla M5, podczas jazdy przyspieszenie oszlamiajace, ogolnie to bylem tak podekscytowany ze udalo mi sie pojechac 270 przy 4.5 tys obrotow na 4 biegu, wiec juz widac ze cos sie zmienilo, w przeciagu kilku dni zrobie testy autka :)

:liar: :?: dopoki nie bedzie wydrku z hamowni to wkladam to miedzy bajki :| ,ale jezeli rzeczywiscie tak jest to.......jest niezle :mrgreen: ,testuj testuj tylko zebys jej nie rozp.... bo szkoda by bylo roboty tych specow :twisted2:

NIe robilem auta dla Ciebie tylko dla siebie :) A wydruk opublikuje jak zrobie testy ;]

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
nie ma ekstremalnego M5 , a nie mowilem zeby wlozyc to miedzy bajki :wink: :liar:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
taa, i te 270 na czworce przy 4.5 tys obr...jaki tam siedzi dyfer w związku z tym>? :shock:

ja bym obstawial jakies 10.00:1 :lol: :cool2: , mysle ze ten temat mozna juz zamknac , zadnego wykresu tu chyba nie zobaczymy :wink:

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

na milion procent...

... ponieważ JA takiego samochodu na oczy nie widziałem, a skoro 'go ponoć robiliśmy' (KSRmotorsport) to powinienem go znać ;)

nie uważacie :lol:

dziwni są ci ludzie

Opublikowano
Czy ludzie sa nienormalni ze pisza takie rzeczy?? nie bardzo rozumiem co autorr mial na mysli, chcial sie pochwalic swoim wyimaginowanym przyjacielem czy co??