Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie (szkałem nie znalazłem w opcji szukaj). Jak wejść w taką opcję w navi 16:9, że mogę ustawić co mi się będzie wyświetlać na wyświetlaczu pod zegarami. Kiedy udało mi sie przez przypadek to zrobić ale nie wiem jak.

Czy są może jakieś inne triki z navi 16:9.

Dzięki za pomoc

Konrad
Opublikowano
to co sie bedzie wyswietlac sterujesz przyciskiem na manetce od kierunkowskazow. W menu Navi tego nie zrobisz. Mozesz stamtad co najwyzej zmienic jednostke temperatury, wyzerowac licznik dzienny czy spalania itp, no i oczywiscie zmienic jezyk wyswietlacza.
Opublikowano

Co ty pleciesz ;)

Można w ustawieniach (tak, na navi) zaptaszkowac/odptaszkować lub wybrac jak kto woli, które z elementów BC mają się wyświetlac po kolejnych jego wciśnięciach :)

Menu SET bynajmniej po angielsku.

Opublikowano
Co ty pleciesz ;)

Można w ustawieniach (tak, na navi) zaptaszkowac/odptaszkować lub wybrac jak kto woli, które z elementów BC mają się wyświetlac po kolejnych jego wciśnięciach :)

Menu SET bynajmniej po angielsku.

hee? nie widzialem tam takiej opcji :) ale sprawdze dzisiaj i jesli masz racje to zwróce honor :) ale naprawde sobie nie przypominam zadnego ptaszkowania tam

Opublikowano
Trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk na manetce a na wyświetlaczu navi pokażą się wszystkie funkcje.
Opublikowano

Panowie działa to tak na navi opcji takiej nie ma ale przytrzymaj przycisk na manetce kierunków przez 10 sekund i pojawi się na wyświetlaczu nawi!!!!!!!!!! spis rzeczy które chcemy mieć na BC.

Zaznaczasz i odznaczasz pokrętłem i wszystko działa :cool2:

Opublikowano
E no jak nie ma jak jest ? Jutro zrobie fotkę ;)

hyhy no bo nie wiedzialem ze mozna przysick 10 sekund trzymac i to cos dodatkowego pozwala poustawiac.

Myslalem ze chodzi o sytuacje kiedy po prostu wchodzimy w navi w menu SET i tamtejsze opcje zmieniamy

• 2 tygodnie później...