Skocz do zawartości

535i Czym pomalować shadowline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak bedziesz przyciemniał z tyłu kierunek to proponuje odymić świeczką

Sam sobie odym świeczką najlepiej ampy przednie i wszystkie, spojler znaczek m i inne agro-akcesoria

Opublikowano
"Znawca" napisał żeby odymić nie znałem tego sposobu.Jeden koleś w tym wątku napisał pomaluj listwy lakierem do paznokci drugi odymi lampy świeczką.Załużcie razem firme tuninową "Odymianie z malowaniem" :mrgreen: :cry2: :lol:
dresta30
Opublikowano
ja to nie rozumiem takich ludzi chca miec tuning ale wiejski to lepiej wogole go nie robic bo spier... sobie auto to nie problem wogole jak mozna pomyslec zeby cos przy aucie robic lakierem do paznokci albo dymic swieca nie łąpie wogoe mam oryginalne lampy przod i tył hella i sa bez porownania lepsze i widoczniejsze od samorobek co wogole w bmce mozna stuningowac poprostu nic tylko zadbana powinna byc i ładne alu miec i jest ok a jak tuning to chociaz dajcie troche wiecej i nie robcie wiochy duzo osob sie smieje z Opla Calibry ze wiocha a teraz jak jezdze to coraz wiecej widze wiesniakow w BMW ludzie czemu wy robicie wioche chyba niektórzy mysla ze jak maja do du... BMW to jest super bo to BMW lepiej sobie kupic poloneza i po tuningu i bedzie lepiej, gdzie sie teraz nie slyszy ze w BMW jezdza łysi, dresy, szpanerzy, wiesniaki, buraki wszedzie bo własnie duzo takich osob jezdzi a niektorzy lubia te auta za cos innego poprostu je kochaja bo to ich pasja troche sie rozpisałem ale taka jest prawda :( najgorsze jest 316 i znaczek M :mad2:
Opublikowano
A wracając do tematu,dresta30 kup sprej czarny mat najlepiej motipa i wyprubuj na tej listwie,jak ci nie wyjdzie to zmienisz listwę ,dokładnie zmatuj papierem,dokładnie odtłuść i nałuż cieniutkie 2,3 warstwy w odstępie kilku minut,jeśli zrobisz to dokładnie i nie narobisz zlewów to będzie wyglądać jak orginał i nic nie odpadnie.
Nur bmw e32
Opublikowano

"...jeśli zrobisz to dokładnie i nie narobisz zlewów to będzie wyglądać jak orginał i nic nie odpadnie."

akurat.chyba ,ze jest niewiarygodnie zdolny manualnie i ma do tego odpowiednie narzędzia.piszecie tu o wiejskim tuningu- malowanie listew na czarno to dla mnie właśnie jego przejaw.

Przyjemność nie jest prostą linią
Opublikowano
Dadi przeczytaj od początku czemu chciałem mieć czarna listwę a póżniej oceniaj poza tym co oryginał to oryginał każdy się z tym zgadza i taka listwa będzie też u mnie pozdro
dresta30
Opublikowano
Czytałem,czytałem.mam po prostu mocno ortodoksyjne podejście do marki BMW.A na marginesie listwy shadowline sa fabrycznie czarne czy to chrom malowany na czarno?
Przyjemność nie jest prostą linią
Opublikowano
Plastiku by nie malowali na czarno.U mnie jest chrom a kawałek pod lusterkiem widać oryginalną czarną farbe tam nie dał rady zdrapać jakiś paprak :mad2:
dresta30