Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić opony Fulda Kristall montero2 lub Goodyear Ultra Grip7 co sadzicie o tych oponach..Chcę je jutro kupić może ktoś coś doradzi mam mało czasu.....

Dodam jeszcze ze te co mam zamiar kupic sa prawie jak nowe tylko stały troche.Data 2005 rok...

Opublikowano
A ile sobie krzyczą za takie prawie już 4 latki :?:

No i jaki rozmiar :?:

1-fulda 100zl 2- goodyer 130

1- 185/65/15

2- 195/65/15

Jaki jest sens kupowania używanych opon w tym rozmiarze - skoro nowa dębica frigo 2 (również w tych rozmiarach ) kosztuje między 140 a 160zł/sztuka???

Pzdr,

Opublikowano
A ile sobie krzyczą za takie prawie już 4 latki :?:

No i jaki rozmiar :?:

1-fulda 100zl 2- goodyer 130

1- 185/65/15

2- 195/65/15

185 to straszliwie male kapcie do E36, nie mowiac o tym ze nowa fulda w tym rozmiarze to koszt 160 zl, czyli bardzo niewielki, polecam kupic z oponeo.pl ( z tamtad wlasnie podalem cene) przywiaza do domu i nie ma zadnych problemow.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

185 to straszliwie male kapcie do E36, nie mowiac o tym ze nowa fulda w tym rozmiarze to koszt 160 zl, czyli bardzo niewielki, polecam kupic z oponeo.pl ( z tamtad wlasnie podalem cene) przywiaza do domu i nie ma zadnych problemow.

JEZELI MAŁE TO DLACZEGO TAKA ZALECANA JEST PRZEZ BMW???????

Opublikowano
JEZELI MAŁE TO DLACZEGO TAKA ZALECANA JEST PRZEZ BMW???????

Kolega miał raczej na myśli to że 185 wygląda w E36 jak opona w Matizie :lol:

Ale nie przejmuj się one całkowicie wystarczą.

Słuchaj wybór należy do Ciebie. Ja sobie powiedziałem że nie kupię więcej używanych opon. Z drugiej strony wiadomo że nowe trochę kosztują.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'