Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sa takie listwy na allegro do montowania dookola okien itp i mam pytanie czy sa wazne wymiary tych listw bo sa 9mm 12 mm itp i wybrac mozna kazda od upodoban czy trzeba dopasowac?
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
zmierz te co masz na aucie obecnie i postaraj się dobrać podobny wymiar
Opublikowano
n o wlasnie ale niewiem co merzyc?a jak to sie sprawuje w praktyce??a co chodzi ze strumienica?nie chodzi o te folie przyklejane chromy:P
Opublikowano
kup orginaly do bmw bo te listwy wyglądają fajnie z daleka chcesz to nakleic na uszczelkę ?

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
niewiem czy były wogóle a jak ty sobie to wyobrażasz na samochodzie? Na uszczelce czy na nadwoziu do okoła uszczelki? Jestem ciekaw jak to wyjdzie bo jakoś tego nie widzę ale kto wie

Opublikowano
szczerze to mi sie podoba na innych bmw i tez czarnych ale z bliska tego nie widzialem i myslalem ze to zastapi te uszczelki ale teraz dales mi do myslenia.zeby to lipa nie wyszla straszna,,
Opublikowano
,poczekaj z tym aż zobaczysz e46 z takimi i se to dokładnie obejrzyj a może widziałeś np na seri 5?

Opublikowano

ja widzialem to z bliska na hondzie civic.uwierz mi ,nie chcesz tego miec.

trzeba taka naklejke poprowadzic idealnie prosto, bo wychodza "fale dunaju".no chyba ze ten ktos to totalnie spartaczyl. :mrgreen:

Opublikowano

ja właśnie myślalem zeby takie coś na e36 zrobic, moze troche by odmłodzilo bryczke :D

moze ktos ma takie na e36 i by wrzucil fote?

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Witam,w moim e46 sa te orginalne i się super prezentują zwłaszcza że moje buma jest czarna,a co do tych z alegro to niepolecam bo to wygląda niezbyt ciekawie,widziałem to na passacie.Pozatym te orginalne niemierzyłem ale raczej są dużo szersze niż ten pazdziez z allegro.
Opublikowano

Daj sobie na wstrzymanie :D

W życiu bym takiego czegoś nie nakleił. Poprostu wiejski tuning a tego na drogach jest i tak za dużo. Wiesz jak to będzie wyglądało?Już widzę to klejenie i jak to wyjdzie. Jak już koniecznie chcesz mieć chrom to musi to kosztowac a nie 4,50zł :duh:

Zapytaj na szrotach może mają całe komplety. W ASO też można kupić ale to droga impreza.

BMW ładnie wyglądają więc proszę nie klejcie wszystkiego co można dostać na allegro bo to żenada...

Potem jedzie taka Beemka i ma listwy, chromy, ramki, lampki, tłumiki, żarówki - jak na festynie :duh:

Opublikowano
kupel coś takiego założył do golfa, i jeden problem ze nie wygląda to za rewelacyjnie, a drugi to taki że po zimie zaczeły odłazić oraz "chrom" zmieniać się na biały kolor
Opublikowano

Jak juz to tylko oryginaly,chociaz i to pewnie nie bedzie sie podobalo przeciwnikom jakiegokolwiek tunningu ale kogo to obchodzi.Natomiast siara jest nie rozpoznac swojego auta na parkingu gdy stoja np. trzy takie same auta.Tunning to indywidualna sprawa wlasciciela samochodu dokladnie tak jak ubranie ,fryzura czy tatuaz

http://images28.fotosik.pl/251/915636d5c6855839m.jpg

Opublikowano

jak listwę taką zakładać to tylko jakąś oryginalną a nie to co na allegro jak patrzyłem to w passacie listwa taka ori jest cienka na 1 mm szeroka jak gumowa uszczelka i ładnie przylega bez fal itp więc jak listwa to tylko taka ;)

pozdrawiam :norty:

czasami na drogach można spotkać wariatów co pędzą ponad swoje umiejętności na złamanie karku no na prawdę, aż czasami ciężko ich wyprzedzić.....:)
Opublikowano
Takie listwy to wieśniactwo. Zakładać coś takiego do tak pieknego auta to głupota-ładnie mówiąc.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

te listwy niby chromowe to jest straszna lipa (nawiasem mowiac to sa listwy ktore sa wykorzystywane do produkcji mebli) i nie nadaja sie do samochodu ale i tak zrobisz jak bedziesz chcial

pozdrawiam

Opublikowano

chyba nie mowisz powaznie o tym montażu?

te listwy nie nadaja sie do takich rzeczy, a poza tym to jezeli juz sie jakos da to przykleic to bedzie festyn na maxa.

Opublikowano
Panowie potem zalozylem watek zeby sie dowiedziec cos na ten temat.i juz oczywiscie wszystko jasne.!!!nie bedzie montazu chromu :mrgreen: