Skocz do zawartości

Czy ktoś z Was ma takie kierunki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie oryginalne są tak piękne że nie widzę potrzeby by je wymieniać na jakieś towary z allegro :?
Opublikowano

Wiec powiem tak dodaj pare zloty i kup te firmy DEPO ja mam ten model ktory pokazujesz w linku firmy Sonar czy cos takiego:

Sonar ok 80zl

-brak uszczelki -musialem przyklejac aby zlikwidowac mala szparke miedzy blotnikiem a kierunkiem

-brak drugiego odpowietrznika na dole(tu jest tylko jeden na gorze) w orginalne sa 2,a co za tym idzie czasami mam czesciowo zaparowane kierunki

DEPO 119zl

-jest uszzelka

-sa 2 odpowietrzniki

-wyglad srodka inny( obudowa zarowki)chyba ladniejszy:)

Ogolnie auto prezentuje sie o wiele mlodziej i ladniej.Pozdr

Opublikowano
wielkie dzieki chlopaki,rady bardzo pomocne,chce kupic ciemne kierunki depo,mam nadzieje ze dobrze pasuja do odcienia oryginalnych lamp przednich
Opublikowano
ja mam takie same jak te z allegro,moje lampy są całe czarne z srebrnymi środkami,uważam że te kierunki idealnie pasuja bo też sa czarne i mają srebrny środek,myśałem jeszcze nad przyciemnieniem przednich lamp i tych kierunków specialną folią ,co o tym sądzicie!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja też mam podobne, chociaż chyba lepszej jakości, bo z uszczelką. Ale te jaśniejsze obwódki dookoła szkła - coś jakby silikon czy klej - sprawiają, że wyglądają one po prostu tandetnie. I większość tych z allegro za 70-80zł też tak ma :mad2: Jeśli te lekko droższe DEPO nie mają tych szpecących obwódek, to ja biorę w "ciemno" :wink: