Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tyle kasy za coś co zastępuje kawałek przewodu :duh:

Ja bym tego nie kupował < chyba , że za kasę ludziom masz zamiar kasować inspekcję to z TAKIM CACKIEM będziesz wyglądał profesjonalniej niż z kawałkiem kabelka>

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
No niezłe cacko hehe. Poczytaj sobie o kasowaniu inspekcji na forum. Zrobisz sobie to sam za pomocą kabla jak to kolega dyzio255 zauważył. Polega to na zwarciu odpowiednich pinów, zreszta to samo robi to badziewie z allegro.
Opublikowano
Tak tak macie rację ale po co bawić się w kabelki jak można to zrobić elegancko a po drugie na pewno szybko się zwróci hehe chodzi tylko o moje pytanie odnośnie skutków ubocznych?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Skutków ubocznych < poza ceną > brak.

Przy zastosowaniu kabelka też brak.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

same wtyczki sa drozsze. jesli ktos zajmuje sie wymiana oleju, hamulcow i innymi tego typu uslugami to mu sie przyda. jesli klient nie widzi mozesz kasowac sobie drucikiem. jesli stoi i patrzy to inaczej wyglada jak wpinasz wtyk, wciskasz przycisk i juz.

lepszy jest ten - http://www.allegro.pl/item439324394_diagnostyczny_kasownik_inspekcji_olej_bmw_2_typy.html ma 2 wtyki, stary i nowy

Opublikowano
Tak tak macie rację ale po co bawić się w kabelki jak można to zrobić elegancko a po drugie na pewno szybko się zwróci hehe chodzi tylko o moje pytanie odnośnie skutków ubocznych?

No jeśli myślisz że ludzie nie odwiedzaja forum i nie wiedzą jak mozna skasowac inspekcje to moze i zarobisz, ale ja bym bardziej wiezyl w ludzka inteligencje.

Opublikowano

No jeśli myślisz że ludzie nie odwiedzaja forum i nie wiedzą jak mozna skasowac inspekcje to moze i zarobisz, ale ja bym bardziej wiezyl w ludzka inteligencje.

nie chodzi o zarobek chodzi o to ,że i tak kiedyś pojadę na wymianę oleju a kasować będzie trzeba no i zapłacić za skasowanie inspekcji też

Opublikowano

nie chodzi o zarobek chodzi o to ,że i tak kiedyś pojadę na wymianę oleju a kasować będzie trzeba no i zapłacić za skasowanie inspekcji też

no to tym bardziej kawałek drutu wystarczy,najlepszy z izolacją w kolorze nadwozia :mrgreen: .Też będzie ładnie.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

A jakby tak wystawić na aukcje kawałek drutu i napisać:

"Drut do kasowania inspekcji i oil service w samochodach marki BMW" :?:

Co o tym myślicie? :dance:

:)
Opublikowano
polecam zakupić pół metra przewodu, do tego bardzo mały bezpiecznik i jak ktoś się mocno uprze to dwa bolce na koniec przewodów... sumarycznie cena max 10zł - efekt ten sam + frajda że coś zrobiłeś sam