Skocz do zawartości

Szukam DOBREGO Elektryka z okolic Trójmiasata ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję dobrego elektryka najlepiej z okolic Trójmiasta,mam problem z maodułem komfortu (domykanie szyb) co chwile mi załancza domykanie szyb nie ważne czy zamknę auto czy nie,już mnie szlak trafia odłanczania aku za kazdym razem :mad2:

Opublikowano
Witam

Poszukuję dobrego elektryka najlepiej z okolic Trójmiasta,

Siemasz Grzesiu.Sluchaj,w Gdyni na Hutniczej jest koles ktory dobrze i szybko robi.ma oprogramowania i dostep do czesci.Szkoda ze zostawilem jego numer w domu,bo teraz jestem na statku-ale skontaktuj sie z Tomala,szwagrem Wojtka.On ma bezposredni kontakt z tym gosciem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyciagnij modul komfortu z auta (znajduje sie po lewej stronie pod tylna kanapa) i przemyj styki srodkiem do konserwacji stykow. Ja tak zrobilem gdzy co jakis czas nie chcial mi sie domykac szyber i jest ok.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wyciagnij modul komfortu z auta (znajduje sie po lewej stronie pod tylna kanapa) i przemyj styki srodkiem do konserwacji stykow. Ja tak zrobilem gdzy co jakis czas nie chcial mi sie domykac szyber i jest ok.

Pozdrawiam

Sprawa ma się tego typu,że zamieniałem już ten moduł na inny napewno dobry i nic,poprostu co ileś minut załancza domykanie szyb do tego nie działa domykanie w zamku drzwi.niby coś wspólnego z alarmem,bo nie jest orginalny tylko dokladany,a nikt nie potrafi mi go odłaczyć :duh:

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam

Sprawa ma się tego typu,że zamieniałem już ten moduł na inny napewno dobry i nic,poprostu co ileś minut załancza domykanie szyb do tego nie działa domykanie w zamku drzwi.niby coś wspólnego z alarmem,bo nie jest orginalny tylko dokladany,a nikt nie potrafi mi go odłaczyć :duh:

Signus

Reda,ul. Wiejskia 7 pracuja od 9 do 17 pn-pt

tel. 058 678 31 96

Pozdrawiam

Edytowane przez lieder_r
Opublikowano
Witam

Poszukuję dobrego elektryka najlepiej z okolic Trójmiasta,mam problem z maodułem komfortu (domykanie szyb) co chwile mi załancza domykanie szyb nie ważne czy zamknę auto czy nie,już mnie szlak trafia odłanczania aku za kazdym razem :mad2:

Jedz do Adama, on sie zna na elektronice w bmw lepiej niz myslisz... www.bayer.pl