Skocz do zawartości

Tego chyba jeszcze nie bylo!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak ostanio napisalem padl mi krokowy :(

Po namysle kupilem kawalek weza gumowego i zawor przelotowy do

pralki .Zrobilem obejscie wezem wstawilem zawor i dziala :D Tylt tylko,ze musze otwierac klape jak jest zimny silnik i otworzyc zwor a potem go zamknac.To chyba sie nazywa profanacja ,ale tak chwilowo musi byc.

Mile widziane komentarze nawet szyderstwa.

pozdrawiam

Opublikowano
trzeba bylo kupic wiecej weza i przeciagnac go do kabiny :lol: ,no ale wazne ze dziala :clap: , a nie ma to skutkow ubocznych np w wiekszym spalaniu :?:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

Jezeli chodzi o spalanie to nie powinno byc roznicy w przeciwienstwie do jazdy ze zrabanym krokowym a tak przynajmniej nie telepie :D .

Kupienie uzywanego kroka w dobrym stanie graniczy z cudem.Ci ktorzy nimi handluja powinni je najpierw wyczyscic.Bylem w jednym miejscu gdzie mieli 2 sztuki i kazalem sobie podlaczyc do akumulatora -zaden sie nis zamknal :!: A cenia po 150 pln szt.

Nowy Bosh to 730 pln :!: a jest i drozszy za 800 pln.

Ale mam nadzieje ,ze znajde jakas dobro uzywke.

Opublikowano

Rozwiązanie faktycznie ciekawe ale mam nadzieję że nie na stałe. Bo dość często dzieje się tak że rozwiązanie tymczasowe staje się rozwiązaniem ostatecznym :duh: :mad2: :duh: :mad2:

PS

Tytułuj wątki bardziej rzeczowo

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano

Szukajcie a znajdziecie....

Ja sobie kupilem nowke za cale 230zl bosch.Tym sie rozni od oryginalu ze jest srebrny a nie czarny....

Zapytacie jak....

Prosto, jedynie wystarczy wiedziec czego sie potrzebuje(

jakis silnik krokowy,ilo pinowa wtyczka i jak ulozone wyporwadzania).

Potem udajemy sie do najblizszego sklepu bosch service i prosimy o lite silnikow krokowych 12V z konkretna liczba pinow i konkretnie ulozonymi wyporawadzeniami.

Pan podaje typ lub typy i kupujemy.

Tak wiec czasem droga na skruty wcale nie jest najleprza,a wystarczy jedynie ruszyc glowa.

Pozdrawiam

Kamil

Pozdrawiam

Kamil

(...)trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc

NIEPOKONANYM...(...)

Opublikowano
Jest dokładnie jak kolega wyżej napisał ,że czasami lepiej nie mówić co czego potrzebujesz lecz powiedzieć co potrzebujesz.....a w tym przypadku potrzeba silnika krokowego , a do czego to moja sprawa choć to troszkę po chamsku...