Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

jestem szczesliwym posiadaczem E46, 320d rok 03'.Czy ktos zna gdzie w Szczecinie jest gondy zaufania zaklad chip-tuningu.

Dziekuje i pozdrawiam

Edytowane przez puchi123
Opublikowano
Witam,

jestem szczesliwym posiadaczem E46, 320d rok 03'.Czy ktos zna gdzie w Szczecinie jest gondy zaufania zaklad chip-tuningu.

Dziekuje i pozdrawiam

Nie wiem czy są dobrzy tunerzy w Szczecinie ale Berlin masz całkiem blisko , musisz wiedzieć ,że jak chcesz mieć dobrze autko zrobione to kilometry to drugorzędna sprawa

Opublikowano

puchi

nie wiem czy dobrze robia ale mozesz zadzwonic i podpytac:

vtronic tel 91/4535465

mieszcza sie na rostockiej [niedaleko] osiedla kormoranow i ul bandurskiego

maja tez swoja hamownie

pozdr

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Wreszcie znalazłem to czego szukałem.Profesjonalnie i za rozsądną cenę.Michał -Szczecin Zdroje=100% satysfakcji.Oto jak wyszło http://img89.imageshack.us/img89/5968/bmwee46modgx6.jpg

Na pohybel firmą,którym przewróciło sie w głowie :twisted:

OK , pojedżdzisz rok bezproblemowo to możesz polecać innym , ja mimo to mam zaufanie do Master'sa , ile skasował ? bo piszesz że cena rozsądna

Opublikowano

Moge polecić juz teraz bo koleś na tym programie już 80 tyś km zrobił i wszystko jest ok.

Cena to 1400zł i obejmuje:

-diagnostykę silnika przed modyfikacją

-hamownia przed i po

-pomiary przyspieszenia hamownia przenośną(0-100 i 400m)

-pomiar strat mocy(dowiesz się jak ma się rozmiar i rodzaj opon do osiągów)

-możliwośc pożniejszej modyfikacji programu(w górę lub w dół)

Jak nie widać różnicy to po co przepłacać :duh:

Opublikowano
No niestety ale u Master'sa trudno zejsć poniżej 2000zł , ja robiłem w Katowicach 2 lata temu i bez hamowni i koszt był 1500zł , jedynie były próby na G-tech PRO , nie dysponowali wtedy jeszcze hamowniami dla automatów
Opublikowano
Moge polecić juz teraz bo koleś na tym programie już 80 tyś km zrobił i wszystko jest ok.

Cena to 1400zł i obejmuje:

-diagnostykę silnika przed modyfikacją

-hamownia przed i po

-pomiary przyspieszenia hamownia przenośną(0-100 i 400m)

-pomiar strat mocy(dowiesz się jak ma się rozmiar i rodzaj opon do osiągów)

-możliwośc pożniejszej modyfikacji programu(w górę lub w dół)

Jak nie widać różnicy to po co przepłacać :duh:

Przebieg krzywych wygląda ok.

Powiedz proszę, jaki wyszedł czas 0-100km/h i na ćwiartkę w serii a jaki po programie, jestem ciekaw :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
To chyba Kolego jesteś nie na bieżąco.Masters Warszawa ceni sobie tą usługę na 2200zł + koszty paliwa 300zł = 2500zł

Widocznie dla 320d stawka jest inna(wyższa), brat robił program w swoim aucie innej marki i było właśnie 1400 z hamownią ;)

Opublikowano
To chyba Kolego jesteś nie na bieżąco.Masters Warszawa ceni sobie tą usługę na 2200zł + koszty paliwa 300zł = 2500zł

Widocznie dla 320d stawka jest inna(wyższa), brat robił program w swoim aucie innej marki i było właśnie 1400 z hamownią ;)

Może w jakiejś filii Mastersa a nie w Warszawie ??

Opublikowano
tak myślałem ale nie ma się co dziwić filia to ni Masters taki jak w Warszawie i oni nie biorą odpowiedzialności za kogoś kto ma ich logo
Opublikowano
Dokładnie tak.Jak zapytałem Masters Wa-wa czy gdzieś bliżej Szczecina mają filie to odpowidział mi,że obecnie nie współpracuja z żadną firmą i nie mają.
Opublikowano
Ma ktos moze jeszcze jakies wykresy 320d 150 km? Przed i po programie. Chetnie tez popatrzylbym na wykresy 330d 204 km:)
Opublikowano
Ma ktos moze jeszcze jakies wykresy 320d 150 km? Przed i po programie. Chetnie tez popatrzylbym na wykresy 330d 204 km:)

BMW 320D 150 KM

Data badania: 2008-01-05

Modyfikacja elektroniczna.

Przed modyfikacją: 156 KM (3817 obr./min.) 367 Nm (2359 obr./min.)

Po modyfikacji: 184 KM (3530 obr./min.) 431 Nm (2423 obr./min.)

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img228.imageshack.us/img228/8089/wykres3kn6.jpg

%5B640%3A20%5Dhttp%3A//img228.imageshack.us/img228/wykres3kn6.jpg/1/w670.png

Opublikowano
Ladny wykresik:) Pewnie spora roznica przed modyfikacja i po? Nie wolales zrobic 400 nm ale bardziej plasko? Czy auto po takim programie nie kopci?