Skocz do zawartości

jakie funkcje ma telefon???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy tak jak wyżej, co można robić z tym telefonem jakieś tricki myki albo coś szwaby wymyślili ciekawego

z instrukcji nie wiem nic, można w nim zmienić język na ENG,

pisze mi na nim >>>260 03, nie wiem co to :shock:

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano

Miałem telefony w moich byłych E38 , nie pamiętam modelu telefonu, ale język jakoś sam zmieniłem. Było to dawno temu i już nie pamiętam jak.

Generalnie super sprawa, książka telefonów wyświetlana pod licznikiem (numer i nazwa) , SMS też.

Wszystko jak już wprowadzisz obsługujesz z guzików przy kierownicy, czyli dzwonienie na numery z książki i odbieranie połączeń.

Wpisz na google model a znajdziesz instrukcje !!

zibi

BYŁO w kolejności:

318,320, M3, 735AHG, 730, 525TDS, 725TDS, 740

JEST : 530D Touring

Opublikowano

doszedłem to angielskiego języka, ksiązki pod zegarami ale o sms to nie wiem zupełnie nic

P.S myślałem, że się nie da wiadomości odczytywać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam wszystkich na forum pierwszy raz odpisuje wiec jak cos bedzie nie tak to prosze poprawcie mnie i przepraszam z gory za bledy.

jezeli chodzi o tel.to mam jezyk angielski w moim tel.polskiego nie mam.dopiero gdy wlozylem polska karte sim pokazal sie polski jezyk.i wszystkie opcje telefonu sa wyswietlane na panelu radia po polsku.i smialo na klawiszach radia mozna odpisac smsa.jak i odbierac wiadomosci.moj tel.w aucie to simens.pozdawiam wszystkich.

Opublikowano
Ja mam dużą NAVI i telefon dokładany do kabelka (MOTOROLA). Funkcje to tak jak koledzy już pisali książka pod zegarem, obsługa z kierownicy, na navi dodatkowo książka wyszukiwanie w książce, obsługa SMSow (czytanie/pisanie) dodatkowo funkcja wysłania namiarów z położeniem pojazdu via SMS, powidamianie smsem numeru 112 o wypadku z podanie ostatio odczytanej lokalizacji auta - ale nie wiem czy nasz (POLSKI) 112 to obsługuje. Podsumowując fajna sprawa. Mnie osobiście tylko brakuje że jak ktoś dzwoni to nie mogę zobaczyć kto to - albo tego nie ma albo nie doszedłem jak to załączyć.
Opublikowano
a ja mam w swoje e39 telefon MOTOROLA. Instalacja już była łącznie z obsługą w kierownicy ale jest mały problem. Nie miałem podłokietnika z aparatem i gdy juz go zdobyłem i podłączyłem, wszystko ruszyło oprócz książki tel na wyświetlaczu radia oraz obsługi w kierownicy. Obecnie jest tak że telefon działa na głośnomówiący wszystko jest ok tyle że nie ma ksiązki w radiu i nie działa obsługa w kierownicy. Miał ktoś podobny problem? Czy trzaba przeprowadzać adaptację aparatu czy coś?
Opublikowano
a ja mam telefon bmw gsm i tam chyba się nie da smsować, albo mam złą karte (POP)
Opublikowano
A moze ktos wie jak wyglada kabalek od mikrofoniku w podsufitce ??? Skad idzie lub jakie mniej wiecej kolory ? :) Wszystko mam OK tylko mikrofon niepodlaczony, bo kabelka nie ma ;/ Pewnie gdzies sie zawieruszyl pod dachem i chcialem go od wpiecia poszukac POZDRO :mrgreen: :norty:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
Mnie osobiście tylko brakuje że jak ktoś dzwoni to nie mogę zobaczyć kto to - albo tego nie ma albo nie doszedłem jak to załączyć.

u mnie wyswietla podczas przychodzenia połączenia nazwę dzwoniącego (z ksiązki adresowej) a podczas samej rozmowy - numer tej osoby, tez mam duza navi. Niczego nie musialem włączac/aktywywać itp, po prostu telefon tak dziala. Pobaw sie ustawieniami, podejrzewam ze znajdziesz cos na ten temat. A swoją drogą jak ktos dzwoni to co ci sie wyswietla?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam jeszcze lepszy problem.Mam telefon w buni podłączony kablem w małym schowku z lewej strony kierownicy.Nie wiem co to za model, ale zajebiscie smieszny.Nie wiem wogóle jak go włączyć, na wyświetlaczu nic sie nie wyswietla, a jak naciskam przyciski na klawiaturze to cos piszczy, ale nic nie reaguje nie mówie juz o dzwonieniu bo to nie wykonalne.Może spotkał sie ktoś z takim problemem, dodam że samochód sprowadzony z włoch.