Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam wszystkich. Panowie masakra!!!! wczoraj przez Katowice przeszło gradobicie z nieba leciały kulki lodu w wielkości piłek tenisowych.Niestety przednia szyba nie wytrzymała 14-nascie godzin czekałem na wymiane na nową takich jak ja były dziesiątki . To wszystko nic ale te wgniotki na dachu masakra !!!! Mam trzy dosyć duże może zna ktoś jakiś sposób jak to zrobić bez malowania :modlitwa: byłem w zakładzie który tym się zajmuje ale facet od punktu chce około 100zł jak bym policzył razem z tymi co są ledwo widoczne to bym musiał u niego zostawić z 1000zł :shock: Może ktoś zna warsztat w okolicach Katowic który to robi za trochę mniej wygórowaną cene Edytowane przez Adam12345
Opublikowano
w ostatnim Auto-świat Poradnik testowali to urządzenie,i zanim wyciągniesz jakąkolwiek wgniotkę to kilkanaście razy przyklejasz tą przyssawkę.Nic specjalnego.Było też o podgrzewaniu i zamrażaniu.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

Ja mam telefon do gościa we Wrześni (wlkp), idealnie wyciąga wgnioty. Z całej polski ma klientów.Ręcze za niego.Nie ma żadnych śladów po gradzie i wielu innych wgnieceniach. No chyba że wgniot przypadł w naprawde feralnym miejscu. Odradzam kazdy urządzenie do wyciągania wgniotów z allegro - chodzi o brak doświadczenia

..tak wogle to było na forum na ten temat... :search: właśnie opisywane urządzenie z allegro...

jakby co to na priv

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/