Skocz do zawartości

Klucz do świec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak mam wybrać klucz do świec? Musze znać rozmiar świec tylko skąd go spisać? Jest na świecy? czy tak na oko?
Opublikowano
musisz znac rozmiar - wystepuje 16 lub 21mm, latwo na oko sprawdzic, lub zmierzyc suwmiarka
Opublikowano

Jek napisał Adzio.

Świece są w 2 rozmiarach (pod klucz), najczęściej są na klucz 21mm.

Opublikowano
Możesz zastosować nasadowy klucz i treszczotkę z przedłużką. Klucz taki jest specjalny ze względu na długość.
Opublikowano
  • Autor
aha dzieki za pomoc, tak na oko mam pwenie 21mm
Opublikowano

Po co kupować w klapie bagażnika jest w zestawie narzędzi.

%5B396%3A480%5Dhttp%3A//img58.imageshack.us/img58/1963/kluczsu9.jpg

Edytowane przez Pinczer

Opublikowano

ale przecież po szeregu postów widać, że bywają samochody w wersji "standard zubożonej" jak owe przysłowiowe polonezy, bo ludzie się pytają o:

- klucze do świec,

- instrukcje obsługi,

- jaki olej do skrzyni i in.,

- ciśnienie w oponach (brak nalepki na drzwiach?),

- zalecany olej, filtry i Bóg wi co jeszcze,

- jakie paliwo,

- co to za kontrolka, itede itepe

PawełH
Opublikowano
ale przecież po szeregu postów widać, że bywają ...

fajne to :D

Abstrah_u_jąc już od tego wątku – coś w tym chyba jest ;)

:)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Aż dziw że połowa autorów tych postów potrafi czytać i pisać. A nie potrafi odnaleźć potrzebnych im informacji. Tylko zalewają forum wątkami jeden po drugim na ten sam temat :evil:
Opublikowano
weżmy poprawkę na to że mało która BMW ma w pełni wyposażony schowek na tylnej klapie, bo jak nie jakiś "turas" go oskubał to nędzny handlarzyk w polsce :lol:
Opublikowano
No tak zapomniałem syndrom Polska trzeba zabrać klucze i wyrwać radio z kablami przed sprzedażą auta :duh:

Edytowane przez Pinczer

Opublikowano
Dokładnie mało kto ma full opcje w schowku, ale ja muszę się pochwalić że mi się udało mieć taki kpl :norty: :norty: ale na początku brakowało klucza do kół ale właściciel powiedział że ma go gdzieś w garażu i poszliśmy szukać lecz jak zobaczyłem ten ''porządek'' to powiedziałem że jednak sobie dokupie. I traf chciał że w E30 były dwa!! Więc jeden zaaplikowałem do E39 a drugi został w E30.
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina