Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
musisz znac rozmiar - wystepuje 16 lub 21mm, latwo na oko sprawdzic, lub zmierzyc suwmiarka
Opublikowano (edytowane)

Po co kupować w klapie bagażnika jest w zestawie narzędzi.

%5B396%3A480%5Dhttp%3A//img58.imageshack.us/img58/1963/kluczsu9.jpg

Edytowane przez Pinczer
Opublikowano

ale przecież po szeregu postów widać, że bywają samochody w wersji "standard zubożonej" jak owe przysłowiowe polonezy, bo ludzie się pytają o:

- klucze do świec,

- instrukcje obsługi,

- jaki olej do skrzyni i in.,

- ciśnienie w oponach (brak nalepki na drzwiach?),

- zalecany olej, filtry i Bóg wi co jeszcze,

- jakie paliwo,

- co to za kontrolka, itede itepe

PawełH
Opublikowano
ale przecież po szeregu postów widać, że bywają ...

fajne to :D

Abstrah_u_jąc już od tego wątku – coś w tym chyba jest ;)

:)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Aż dziw że połowa autorów tych postów potrafi czytać i pisać. A nie potrafi odnaleźć potrzebnych im informacji. Tylko zalewają forum wątkami jeden po drugim na ten sam temat :evil:
Opublikowano
weżmy poprawkę na to że mało która BMW ma w pełni wyposażony schowek na tylnej klapie, bo jak nie jakiś "turas" go oskubał to nędzny handlarzyk w polsce :lol:
Opublikowano (edytowane)
No tak zapomniałem syndrom Polska trzeba zabrać klucze i wyrwać radio z kablami przed sprzedażą auta :duh: Edytowane przez Pinczer
Opublikowano
Dokładnie mało kto ma full opcje w schowku, ale ja muszę się pochwalić że mi się udało mieć taki kpl :norty: :norty: ale na początku brakowało klucza do kół ale właściciel powiedział że ma go gdzieś w garażu i poszliśmy szukać lecz jak zobaczyłem ten ''porządek'' to powiedziałem że jednak sobie dokupie. I traf chciał że w E30 były dwa!! Więc jeden zaaplikowałem do E39 a drugi został w E30.
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina