Skocz do zawartości

Emblemat BMW na masce i klapie bagażnika - likwidacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :-),

kiedyś na forum ktoś wspominał w jakimś wątku, że zlikwidował u lakiernika (szpachla, farba, lakier :-) ) okrągłe emblematy z maski i z klapy bagażnika.

Czy ktoś może tez tak likwidował i ewentualnie ma kilka fotek jak to wygląda po takim zabiegu? :-)

Pozdrowionka.

Opublikowano (edytowane)

a dlaczego chcesz to usunąć? :duh:

ja nawet dokupiłem emblemat "320d" do swojej, bo tak mi sie bardziej podoba :mrgreen:

a jak bede miał wolną chwile to zrobie Ci taka fure w photoshopie to sobie ocenisz, ale wg mnie śmigiełko ma byc :mrgreen:

Edytowane przez majkeld69
Opublikowano
moim zdaniem o ile, z tylu beemki dobrze wygladaja bez znaczka to z przodu nie mozna go usuwac, poniewaz znaczek jest integralna czescia nerek. po prostu dziwnie wyglada bmw bez smigla na masce;)
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
sorry panowie ale raczej fabryki się nie poprawia :?
Opublikowano
szczerze?? moze byc i bez ale roznica mala, a dla przecietnego smiertelnika nie do zauwazenia.jak sie komus podoba to ok,widzialem gorsze zeczy zrobione tej marce :mrgreen:
Opublikowano

tez wychodze z tego założenia, że fabryki sie nie poprawia.

ale fakt faktem, ze sciagniecie smigiełka z maski to dopiero pryszcz w prównaniu z tym co mozna zobaczyc... spojlery pod niebo jak przy BATMOBILU :mrgreen: szyby czarne jak smoła ze srebrnymi tribalami, koncówki wydechu wielkości denka od wiadra dwudziestolitrowego itp, itd

jak widze taką bunie to mi jej szkoda :(

pomyślcie jak bardzo jest jej wstyd :)

to tak jakby chłopczyka ubrac w sukieneczke :norty: hehe

pzdr!

Opublikowano
O ile jestem za tym żeby nie było modelu i pojemności z tyłu czyli 316 318 etc. to usunięcie emblematów BMW to istny gwałt na aucie... no jak to będzie wyglądać?? widzieliście kiedyś ścigawe bez naklejek... zero przyciągania wzroku :twisted2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

Et gustibus non disputandum!!

Niech robi jak mu sie podoba. Jedni lubia to drudzy to. Szanuje kazdego zdanie ale nie kazdemu musi sie podobac seria. Fabryka tez poprawia, np modele po liftingu sa poprawionym wersjami z przed liftingu. Juz nie mowie o np Alpinie ktora zmienia kilka elementow ktore zrobila fabryka. Jak by Alpina zlikiwidowala calkiem emblematy to tez by sie podobalo.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl