Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do cen to nie wierzę w bajki typu "można kupić bardzo tanio , supersprawne i bezwypadkowe auto" . Niedawno znalazłem BMW E39 530iA premium selection (navi,skóra,xenony,fotele z pamięcią itd.itp) rok 2003 ,przebieg 80 000 km - cena ...75 000 zł .

W USA natomiast 335xi coupe z navi,podgrzewane fotele,xenony itd. 100 000 zł :

http://tinyurl.com/6ougvr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To zes sie musial naszukac, pozatym wkleiles najslabszy model 3 coupe pokaz mi 335 w benz bez tej navi z niemiec. A pozniej przejrzyj rynek USA i zobacz na wszystkie ogloszenia ile z tych 335 ma ta navi, tlumaczenie ze oni nie lubia tego czy tamtego mnie nie przekonuje, bo od dawna wiadomo ze wszytsko co ruskie i amerykanskie to tandeta. KPW?

Ja Ci tylko udowodniłem, że Navi w USA istnieje a jak byś się troszkę wysilił to byś zobaczył, że identycznie jak w Europie należy ono do wyposażenia dodatkowego i przy konfigurowania auta trzeba sobie ją wybrać. Żeby było śmieszniej oczywiście jest dużo tańsza w USA niż w Europie.

Nie wiem po co się bulwersujesz. Napisałeś "Moze sie ktos zdziwi ze wersja z USA nie posiada ekranu komputera z nawigacja? A przecierz to te same auta." więc Ci udowodniłem, że piszesz bzdury i tyle. Wystarczy się przyznać do błędu a nie brnąć dalej. Nie wiem w ogóle to czego zmierzasz z tą krytyką aut z USA na podstawie tego jakie opcje wybierają amerykanie kupując samochód. Może są debilami a my Europejczycy takimi geniuszami, ale fakt jest faktem, że nawet na każdy stan USA są specjalnie konfigurowane pakiety opierając się o preferencje danego obszaru Ameryki i jest to normalne ułatwienie im życia, a oni nie lubią go sobie na siłę utrudniać. Równie dobrze amerykanin przeglądający mobile.de może stwierdzić, że tu jakaś wiocha jest bo tak mało samochodów ma automatyczne skrzynie biegów i tempomaty, a z tych małych to już prawie żaden. Trochę więcej tolerancji proponuję i będzie dobrze.

większość tak myśli ze lepiej więcej zapłacić i mieć coś nie skalanego , ale pazerność handlarzy ny jest wielka i niestety ale płaci sie więcej za kupę złomu. Gdyby nie pazerność Pośredników to kupno Auta była by przyjemnością a nie kłębkiem nerwów. Wracając do wyposażenia to jest ono uwarunkowane klimatem danego regionu i nic więcej

przykład: widział ktoś w Dubaju Auto z Webasto ??

Bo ludzie sobie stwarzają problemy na siłę. Po pierwsze wierzą w cuda a przy autach cudów i okazji cenowych nie ma. Po drugie nasi rodacy na siłę próbują zawsze kupować coś na co ich nie stać i potem są takie historie i problemy.