Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim strupach jak nasze nic już nie pomoże ani nie zaszkodzi. Kupuj co chcesz, tylko regularnie to wymieniaj. Osobiście jeżdżę tylko na Mann i Knecht tak jak kolega bruno1110.

P.S. Knecht jest dużo tańszy. Tylko że w Focie która handluje Kagerem nie kupisz nic Knechta.

Opublikowano

man, knecht, filtron, biore co akurat jest, a jak mam wybor to tansze. nie przesadzajmy, to tylko kawalek bibuly. na drozszym auto nie bedzie mialo wiecej mocy :)

chociaz, kiedys mi facet w sklepie powiedzial, ze jakiemus klientowi sie odkleila ta gabeczka pod filtrem i turbina ja zassala - to byl bodajze filtr filtrona. tym nie mniej, mi sie to jeszcze nie zdazylo a jezdze na filtornie :)

Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano

panowie ale wariacje odpierda.......

Uświadomię was w pewnej kwestii........na świecie są 3 fabryki robiące papier do filtrów!!

Reszta to tylko wykonanie .....za miskę ryżu ,za 1200zł na miesąc....

Rozumiecie

Ale osobiście mam WIXA zajefajna firma....kupili polskiego filtrona i za jakiś rok usłyszycie o nich!!!

Jeśli ktoś ma kasy na zbyciu to może zainwestować i kupić sportowy wkład (nie stożek)K&N lub PIPERCROSSA ale to dość spory wydatek(ale jaki efekt) :)

Jak ktoś to ma to wie o czym piszę!!!

Opublikowano
Kupilem ostatnio do swojej BMki filtr w aso w Hennowerze i zapłaciłem 19 euro.tez chyba nie tak sporo.Pozdrawiam.